Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy nővel, aki ugyan olyan, mint párom, viszont 3 nagyobb dologban különbözik, hülyeség lenne ezért eldobni egy majdnem tökéletes lassan 2 éves kapcsolatot?
27/F és az a három dolog, amiben a megismert nő különbözik páromtól:
-kinézetre teljesen az esetem (párom nem az, viszont a belső a fontosabb nekem, így annó nem zavart)
-azonos a világnézetünk (ez az egyetlen dolog, ami surlódás jelenleg a kapcsolatomban)
-adrenalin őrült (imádok minden beteg dolgot, pl voltam már úgy snowboardozni, hogy helikopterrel tettek le a hegy tetejére)
Ezeken kívül ugyan az az ízlésünk sorozatok/filmek terén, ami bár nem nagy dolog, de elég rossz, hogy jelenlegi párommal esténként nem tudok olyat nézni, amit én is szeretnék.
Ezért a pár dologért megérni eldobni a kapcsolatom? Leginkább attól tartok, hogy évek múlva sajnálni fogom az egészet és hogy nagyobb konfliktusok lehetnek pl gyereknevelésnél a más világnézet miatt.
Ezt a filmnézős dolgot nagyon nem kellett volna belekeverni.
Gyerekes vagy.
Engem a hegyen helikopterrel letevős síelés érdekelne. Már szemezek vele egy ideje. Hol voltál? Ki szervezte?
Előre is köszi!
26/N
"aki ugyan olyan, mint párom"
Éppen csak 4 meghatározó dologban tök más. Ugyebár a sorozatbámulás is fontos.
"egy majdnem tökéletes lassan 2 éves kapcsolatot"
Biztosan nagyon tökéletes, mindezek ismeretében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!