Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jogos? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Van egy elég érdekes szitu. A párom vagy nem páromnak van egy lánya. (10 éves) természetesen alig fogadott el, a párom is csinált a kapcsolatunk alatt mindent amit eltudtok képzelni megcsalást hazudozasokat , a gyerekét helyezi mindig előtérbe. Stb… mindig megbocsájtottam neki de nagyon sokat veszekedtünk mindig is. Az utóbbi hónapokban viszont úgy nézett ki hogy jobbra fordult a kapcsolatunk új lakásba költöztünk a lánya is el fogadott. Elterveztük a babát, terhes is lettem. De ahogyan megtudtuk előjöttek újra a régi veszekedések addig addig míg azt mondta nekem hogy addig veszekszek vele míg nem terhes megállapításra megyünk az orvoshoz hanem másért. Ő felnőttes gondolkodásnak tartja hogy beszéljük meg hogy megtartsuk vagy sem. Természetesen nem jó egy rossz viszonyú szülők közt nevelkedni. De ő az én gyermekem soha semmiért nem venném el az életét bármi is történik köztünk. Ezt nem értette meg, elpakolt szépen le tiltotta a telefonszámom mindent és azóta egyedül vagyok.
2023. ápr. 4. 16:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Akkor már most járj el pszichológushoz, hogy 9 hónapig segítsen, vagy helyre rázzon.

Foglald le magad, mindent intézz el, ami szükséges a pici körül és vele a gyerektartást fizetesd (Ha nem teszi, akkor irány a bíróság).Mast nem tudok tanácsolni sajnos, az, hogy siratsz sokszor és magadat okolod (bár van miért) nem fog segíteni, úgyhogy szedd össze magad! Itt már nem csak rólad van szó, az, hogy fantáziálsz a picirol kevés.

2023. ápr. 4. 17:23
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Jogos, hiszen eddig is tiszteletlenül viselkedett veled, megcsalt, hazudott, csúnyán viselkedett.

Mit tennék? Már korábban kiadtam volna az útját, mert van önbecsülésem. Jelen helyzetben abortuszra mennék, mert szerintem egyedül nem vagy mentálisan kész egy gyerek felnevelésére. Egy gyerek nem csak mosoly, szeretet, hanem egyben az életre is fel kell készítened, másképp olyan elcseszett mintája lesz, mint neked.

2023. ápr. 4. 17:37
 13/24 anonim ***** válasza:
79%
Minek esnek teherbe a nők rossz kapcsolatba? Már ott szív egy 10 éves is hogy se egy normalis apjaanyja nincs csak összevissza, erre kinozni kell még egy gyereket is.
2023. ápr. 4. 17:41
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha ennyire akartad a gyereket, akkor most mi a kérdés? Hiszen ez összejött. A kapcsolat meg sose volt jó.
2023. ápr. 4. 17:42
 15/24 anonim ***** válasza:
7%
Meg ilyen gusztustalan módon teherbe esni is. Élből megutáltatod a gyereket az apjával. Így még nekem se kéne gyerek hogy valaki akaratom ellenére megbeszélés nélkül hozzamvágna egyet.
2023. ápr. 4. 17:43
 16/24 anonim ***** válasza:
28%

Mindneki ilyen bátran egy terhes nő szemébe ugyanezzel a stílussal tudna puffogni? Empátia? Honnan jön ez a végtelen fröcsögő gyűlölet itt mindenkiben? Elszomoritó itt mindenhol a komment szekció, remélem tényleg nem mindenki iljen. Mindenkinek egy ötlete van: ócsárlás, válás, szakítás, abortusz, és emellett plusz még egy jó adag további belerúgás mert nem volt elég. Sokan már eleve egy kilátástalan, depressziós utolsó segítség kérés miatt jönnek ide. Itt agresszív és pusztító, itélkező véleményeket ad mindneki, de valódi segítő szándék már szinte senkiben nincsen csak vádaskodás. Szomorú hely ez.

Ha meg tartod (szerintem jól teszed), lehet esélye jó életre még, ha mindent megteszel érte és kedves, segítőkész, erős, kitartó anya leszel, aki majd erős és jó szívű embert nevel belőle. Lehet hogy majd egyszer találsz egy értelmes párt, de aki 1x megcsinált valamit az sanszos, hogy fojtatja,ezert ilyen emberekkel ne legyél ennyire elnéző. Ha egyedül is maradsz egy darabig segítséget kérj baratok, család szeméjében. Ha lesz új jelentkező mostmar nemcsak a te, hanem a gyermeked védelme miatt is légy sokkal szigorúbb és még mielőtt beengedned az életedbe figyeld. Dolgozz az önértékeléseden is. Többet érdemelsz ennél. Az, hogy nem vagy egy gyilkos már önmagában arról árulkodik, hogy másokkal is törődsz. Van esély rá, hogy jó anya lehess,ez rajtad áll.

2023. ápr. 4. 17:46
 17/24 anonim ***** válasza:
83%
Pont hogy empátia van egy gyerek felé. Ami a kérdezőben nincs!
2023. ápr. 4. 17:52
 18/24 anonim ***** válasza:
81%

17

Kevered a szezont a fazonnal. A gyereket nézi mindenki, mert depressziós, tartása nincs, kialakult onkepe nuku. Mit tud ő nyújtani egy gyereknek ha ő is az valahol, vagy végtelenül ostoba? Csak azt, amilyen ő maga, ráadásul még nem is biztos, hogy fejben, lélekben ott lesz. Akkor inkább vetesse el, ne tegye tönkre az életét, csak a magáét, addig míg fel nem nő, vagy nem fejlődik felnőtt, értelmes emberré.

2023. ápr. 4. 17:56
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 17 es válaszolónak hogy a sorok mögé tudott nézni és nem csak ítélkezni belém rúgni még pár soron. Nem szeretném elvetettni és nem csak fantáziálok róla. Szerencsémre anyagi hátteret és biztonságot már most kialakítottam. Nehezebb lenne utána munkát találni amivel épp hogy csak eltudnánk magunk tartani. Függeni eddig sem függtem férfitól ilyen téren. Terhbe estem kedves többi kommentelő mert pár hónapja talán már egy éve is jobbra fordult a kapcsolatunk és hittem hogy ez egy jó döntés. Bele szaladtam abba amibe nem szerettem volna. De őt minden erővel és oda adással tudom majd azzá nevelni aki magában fogja hordozni mind azt amire szüksége lesz ebben a nagy világban és ő maga is erős, független ember legyen. Csak segély kiáltás volt ahogy a 17 es kedves kommentelő is meglátta. Egy ilyen helyzetben mindig könnyebb beszélni mint megélni az egészet.
2023. ápr. 4. 18:28
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha anyagilag megteheted, akkor a következő hónapokban menj el pszichológushoz, hogy lelkileg is fel tudj készülni a gyerekvállalásra.

Egyedül nagyon nehéz lesz!

A szülés előtti meg utáni időszakra meg már most kezdj el segítséget szervezni.

2023. ápr. 4. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!