Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a barátom kívánsága arról, hogy ő "közös lakást" akar? Ti mit tennétek a helyemben?
A barátod idióta!
Ha ennyire komplexusos, akkor egyezzetek ki, vegye ő a bútort és berendezést, és fizessen minden lakással kapcsolatos kiadást.
"A barátom mondta, hogy az más, mert ott a pasié a lakás."
Erre majd emlékezz évek múlva, mikor egyre szarabb a kapcsolatod.
Pár napja volt egy ilyen kérdés, a srác volt a kérdező : a barátnője lakásban laktak, ezért a lány anyja folyton szó nélkül beállított, saját kulcsa volt a lakáshoz, a néni a srác ruháit, alsónadrágjait rakosgatta, dirigált neki, mindenbe beleszólt, a nő folyton kihangsúlyozta, hogy a lányáé a lakás. A srácnak már tele van a...
Szerintem hamarosan szakítanak is.
A te szüleid milyen emberek? Egyébként én sem gondolnám ezt annyira jó ötletnek, ha a srác önerőből szeretné fenntartani magát, akkor a szüleid lakása igencsak lelombozó. Persze lehetne spórolni az albérlet árával, de akkor beszéld meg a sráccal, hogy ő viszi az összes bútort, meg fizeti a rezsit. Így, ha a szüleid esetleg célozgatnának, hogy kié a lakás, nem maradna szégyenben.
"az más, mert ott a pasié a lakás"
Ez egy gyökér, aki irtózik attól, hogy a nőnek több van, mint neki.
Készülj, mert ha végzel az egyetemmel, és esetleg jól fizető állást találsz, akkor nagyon ki fog akadni. :D
Szerencsére még fiatal vagy, simán van időd találni egy olyan párt, aki normális, nem ilyen komplexusos szerencsétlen.
Valami nincs rendben az önértékelésével és ez másban is ki fog ütni!
Normális esetben örül a másik fél, hogy egy gonddal kevesebb és nem kell csomó pénzt kidobni, mert alájuk raktak egy otthont.
Neked meg: hülye kell legyél, hogy az amúgy ingyen kapott lakás helyett albérletbe költözz és fizess valaki másnak.
Én a helyedben mennék a házamba, akár vele, akár nélküle.
Tudom, hogy nem tokeletes megoldas, de esetleg kompromisszumnak jo lenne, ha kiadnad a lakasod es akkor mehettek kozos alberletbe. Akkor penzednel is maradsz, es a baratod sem nyig.
Cserebe viszont ott a para, ha elmennek az alberloid, akkor a penzcsap elzarodik, amig nincs masik. De ha megkottok egy 1 eves szerzodest, azzal minimalizaljatok ezeket a kockazatokat, es 1 ev mulva visszaterhettek erre a melyik lakasban eljunk temara, ha meg birjatok egymas mellett.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!