Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos? Ti mit tennétek?
Csodálatos ember. Nézd, ez egy nem jó kapcsolat volt, ebbe vállaltad a gyereket. A rizikó, hogy nem marad veled, benne volt, meg benne van továbbra is. Természetesen arra nem kényszeríthet, hogy vetesd el, ha meg szeretnéd tartani. Fizesse a gyerektartást, a ti utatok itt elvált.
2023. ápr. 4. 16:03
Nem működött a kapcsolat, megcsalt és te meg felcsináltattad magad? :O
Van neked eszed? Elvetetném, de ha te nem akarod, akkor neveld egyedül. Egyébként jogos! Joga van lelépni! De kutya kötelessége gyerektartást fizetni is! Ha nem fizeti, akkor jelentsd be a hatóságoknál!
Szép egyedülálló anyai létet reméljük senkinek nem szülsz többet, mert csak a gyerekek szívják meg!
2023. ápr. 4. 16:06
3/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Pont nem erre voltam kíváncsi. És nem felcsináltattad szóval jellemezném az életet ami elindult bennem! Könnyű ugye mások ellen szaladni mert te benned jóval több az ész biztos! Vagy itt voltál minden percben meg élni azokat a dolgokat amiket én ugye?
Igen ezerszer több az ész bennem, nem csináltatom fel magam olyan férfival, aki megcsalt!!!
Vagy akivel folyton vitatkozom, hanem jól p_csán rugom!!!
Te meg olyan buta vagy, annyira szerelmes vagy, hogy nem bántad, hogy mit csinált.
Inkább gyereket nemzettél vele, azt hitted majd megfogod, ő meg el akarta vetetni.
Otthagyott és lehet egy fityinget nem fog fizetni! Majd meglatjuk hogy miből neveled fel a gyereked! Őt sajnálom te idióta! Míg te le se szarod, önző dög vagy. Fúj.
2023. ápr. 4. 16:21
Szerintem egy 85 kilós nőről beszélünk akinek ez volt az egyetlen lehetősége gyerekre
2023. ápr. 4. 16:35
Mondjuk, hogy ezt a helyzetet egy "elég érdekes szitu"-nak nevezed, az kemény. Én drámának érezném, ha a gyerekem apja magára hagyna.
2023. ápr. 4. 16:37
7/24 A kérdező kommentje:
Konkrétan egy világ omlott össze bennem, közben mindenen gondolkozva. Zokogok a kanapén egyedül. Hogy voltam ennyire hülye hogy hittem valamiben amiben nem kellett volna,hogy elkövetem azt a hibád amibe már nem csak én tartozok és már most rossz anyának számítok. Nem vagyok 85 kilo. Nem mintha a súly adna esélyt arra hányszor van lehetőséged gyerekhez. Sem nem vagyok csúnya, rosszul kereső sem vagyok. Van egy elég jól menő válalkozásom, saját magam építettem fel. De minden eret el vág a tudat hogy rossz embernek érzem magam amiért nem tudtam racionálisabban gondolkodni.
Ezért kéne abortusz, mert tönkre teszed az életét. Szinte biztos, hogy mivel most is depressziós vagy szülés után is az leszel és nem fogsz tudni úgy törődni vele ahogy kell. Aztán arról nem is beszélek inkább, hogy a depresszió, a stressz milyen súlyosan hat a magzatra. Úgyhogy nagyon gondold át, hogy megéri-e megtartani.
(Én nem tenném az biztos.)
2023. ápr. 4. 17:05
2023. ápr. 4. 17:14
10/24 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nagyon át kell gondolni. De úgy érzem nem bírnám elvenni az életét. A gondolat is tönkre tesz hogy ilyenről akár szó van. Már magam előtt van a mosolya, a bája, a végtelen szeretet ami köztünk ki alakul. Nem tudom hogy mi tévő legyek. Talán csak az hogy össze szedem magam, építek magamon ahogy tudok, ő érte…
Kapcsolódó kérdések: