Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egyszerűen nem értem a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem értem a volt párom, miért csinalta ezt? Kíváncsi lennék mások véleményére.

Figyelt kérdés

30 éves ffi vagyok, a baratnőm vagyis exbarátnőm 21 éves.

Durván 6 hónapig voltunk együtt, sajnos nem egy városban laktunk, volt köztünk 80 km. Hetente 2szer 3szor talalkoztunk, volt párom ezt keveselte, ahogy én is. Amúgy tök jó volt, viszont az utolsó pár hónapban mindenbe belekötött amit csináltam, egyszerűen semmi nem volt jó, illetve mindenkire féltékeny volt. A nő ismerőseimmel nem is beszélhettem, már a telómat is át akarta nézni, de mondtam, hogy azt azért nem (nem mintha talált volna bármit is). Vagy volt, hogy be kellett mennem dolgozni, es akkor ebből is baj lett. Vagy nem irtam vissza kb fél órán belül, vagy nem úgy írtam vissza, ahogy az neki tetszene. Vagy, hogy nem mondom neki, hogy szép, ami nem igaz, rengetegszer mondtam neki! Vagy, hogy írtam hogy ne aznap talalkozzunk, mert kb fél napot tudunk találkozni, hanem inkább 2 nap múlva, mert akkor 1 egész napot együtt tudunk lenni. Marha drága a benzin, ezt mondtam is neki.

Aztán eljött volna a nap, de írta, hogy ne talalkozzunk, majd maskor (ezt azert írta, mert megsértődött, hogy elötte arra a fél napra nem találkoztunk). Mondtam, hogy de talalkozzunk, meg írtam is neki, de azt mondta, hogy ne, és ezt komolyan mondja. Beletörődtem. Rá pár órara meg megírta, hogy azt várta, hogy megyek, és neki elege van, belefáradt az egészbe, nem akar tőlem semmit, ne keressem többet, és hagyjam békén, vége. Le is törölt mindenhonnét. Nem értem.

2023. márc. 31. 08:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Elege lett. Ez van. Nem kell érteni...
2023. márc. 31. 08:23
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
21 éves kis ribizli, bontogatja a szárnyait, és a határokat, és fogalma sincs a személyes térről, meg arról, hogy a párkapcsolat nem azt jelenti, hogy ő rátelepedik a másik minden percére, plusz ugye a 80 km, ami olyan szervezést , összehangolást igényel, ami a háta közepére nem hiányzik egy embernek, mert megöl minden spontaneitást a kapcsolatban. Keress egy korban jobban hozzádillőt, meg közelebbit.
2023. márc. 31. 08:24
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Önbizalomhiányos, féltékeny kislány volt, ennyi. Örülj, hogy már nem vagy vele. Ki akarta szabni, hogy csak vele foglalkozz, senki és semmi más ne letezzen rajta kívül.

Ez betegség, máskor érett, normális nővel jöjj össze,ha jót akarsz magadnak.

2023. márc. 31. 08:34
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Fuj baszki.

A f_szt se érdekelné, hogy mé viselkedett így.

Örülj, hogy vége.

Becsicskított mer hagytad magad.

Ha ő nem szakít még most is puncsolnál neki, hogy "de találkozzunk".

Nem tudtál határokat szabni a követelőzéseknek, ez meg meg kihasználta.

Megszabadultál egy ragadványtól nem örülsz, inkább vissza mennél, hogy megint úgy viselkedjen veled, mint egy csicska???

2023. márc. 31. 08:53
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Ez bizony egy eléggé durva borderline szindróma szerintem. Olvass utána, ha több jel is arra mutat, akkor örülj, hogy vége lett...bonts egy pezsgőt!
2023. márc. 31. 09:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg gondoltál már arra, hogy korodbelivel gyere össze?
2023. márc. 31. 10:08
 7/13 anonim ***** válasza:
67%

"utolsó pár hónapban mindenbe belekötött amit csináltam"

"a telómat is át akarta nézni"

"írta, hogy ne talalkozzunk, majd maskor (ezt azert írta, mert megsértődött, hogy elötte arra a fél napra nem találkoztunk)"

"Rá pár órara meg megírta, hogy azt várta, hogy megyek

és neki elege van, belefáradt az egészbe, nem akar tőlem semmit, ne keressem többet, és hagyjam békén, vége."

Az igen.

De, ha nem szakít és tilt le, akkor még most is viselnéd a kis csitri szeszélyeit.

De mért? Aranyból volt neki ???

2023. márc. 31. 10:31
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Mi hiányzik egy ilyen éretlen, ostoba hisztérikán? De komolyan.
2023. márc. 31. 10:52
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, aki válaszolt, mindegyikben van igazság.

Nyílván túl leszek a dolgon, csak a szakítás módja (üzenetben), illetve az indok, vagy mi ez érthetetlen számomra. Szerintem egy teljesen normális ember vagyok, és úgy gondolom, hogy ezt a módot nem érdemeltem meg.

Ami most bennem maradt "tüske" majd idővel elmúlik.

2023. márc. 31. 13:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb sztem korban hozzádillő nőt keress, ne vmi kis 21 évest, akinek a popóján még ott a tojáshéj... egyszerűen még nem elég tapasztaltak.
2023. márc. 31. 15:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!