Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lépjek tovább az exemen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek tovább az exemen?

Figyelt kérdés
3 évig voltunk együtt. Most született közös kisbabánk. A terhességem végén bevallom eléggé bekattantam és hazaküldtem őt a szüleihez, mert egy kis magányra, nyugalomra, gondolkodásra vágytam, úgy éreztem már nem szeret. Azt hogy hazaküldtem egy végleges szakításnak vette, és egyből bele is vágott az új kis életébe, tehát a megérzéseim jók voltak hogy nem szeretett már. Azonnal lett neki új barátnője, álszentkedett, hazudgált, mindenért engem okolt, valótlan dolgokat állított rólam, a gyerek sem igazán érdekelte/érdekli. Én viszont sajnos nagyon szeretem őt, de tudom nagyon jól hogy tovább kell lépjek! Pár naponta felkeres, érdeklődik mi a helyzet velünk (azóta teszi mióta mondtam neki hogy a bíróságon jó pont lesz neki hogy leszarja a gyereket) ami miatt sokszor újra előjönnek a sérelmeink (nekem inkább érzelmeim, fájdalmaim), rendszeresen vágja a fejemhez hogy nem érdekli mivan velem (nem tudom akkor miért érdeklődik felőlem is.. nincs szükségem a látszatra). Még mindig csak pár hónapos a szakítás dolog.. bennem nagyon mély szerelem, szeretet, tisztelet van/volt iránta. Hogyan tudnám ezeket elhesegetni? Nem akarom őt szeretni már, tudom hogy nem az az ember mint akinek megismertem, megszerettem. Hogyan tudnék továbblépni úgy hogy a legkevésbé sérüljek és lehetőleg a szülői kapcsolatunkat is jól tudjam kezelni? Sajnos szülés utáni depresszióval is küzdök jelenleg, nagyon nehéz magam szinten tartani.. Remélem nem néztek bolondnak a szöveg alapján, össze vagyok nagyon törve lelkileg hogy ilyen életet tudtam csak megteremteni a gyerekmnek.. sosem akartam hogy normáis család nélkül kelljen élnie
2023. márc. 28. 11:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
58%

2 vagyok.

Engem az érdekel most mit szeretnél? Vele lenni mikutan elhetyegett mással amég te nevelted a gyereket?

Nagyon meggondolatlan vagy, ezen változtatnod kell..

Jó családi életet akarsz erre szülsz egy olyannak akivel már a terhességed se bírjátok ki együtt.

Nagyon szereted, de azért elküldöd, hogy magányra vágysz.. érdekes vagy te is, és nyilván ő is. Nem kellett neki ez a cirkusz.

Érdekes nekem, hogy nem írsz róla, hogy ő akarta-e a babát vagy nem. Nem menti fel a felelősség alól még véletlen sem, de azért engem érdekel.

2023. márc. 28. 13:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!