Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek tovább az exemen?
"sosem akartam hogy normáis család nélkül kelljen élnie"
De azért elküldted a párod, amikor a közös gyerek még csak megsem született.
Nem írsz semmi okot miért küldted akkor el.. vagy jók voltak a megérzéseid vagy pedig pont ilyen amikor kétélű pengén táncolunk.
Elküldöd mert azt hiszed majd vissza könyörgi magát, erre továbblép...
Persze az eléggé szomorú, hogy a gyerek nem érdekli, ez nagyon nem oké.
bennem nagyon mély szerelem, szeretet, tisztelet van/volt iránta.
Aminek, azon túl, hogy ilyenkor dolgoznak a nőben a hormonok, a világon semmi alapja. Ez egy felelőtlen érzéketlen szr.
A gyereknek lesz esélye normális családban élni, apukája nyilván erre nem alkalmas, de ha majd fel tudsz állni és elindulsz előre, ti ketten lesztek egy család egyelőre. Aztán idővel még új társat is fogsz tudni találni. Türelem.
hazudgált, mindenért engem okolt, valótlan dolgokat állított rólam
Hogy a saját felelősségét kisebbítse, akár maga előtt is. Kapja be. Nem kell ezekkel foglalkozni.
#2 volt egy komolyabb vita, de nem mondtam 1 szóval sem hogy ez szakítás, kiemeltem hogy kicsit nyugodjunk le mielőtt megbeszéljük. El sem vártam hogy visszakönyörögje magát. Úgy ment el hogy szeret nagyon minket és hiányozni fogunk neki, és én ugyanezt mondtam..
A szülein ment a vita.. ezért is nem akartam megsérteni őt, de sajnos nagyon rossz emberek és miattuk ment a feszkó mindig, az anyja támogatta is egyből hogy lépjen tovább, pedig sosem volt egy rossz szavam se senkihez sem.. csak fájt hogy nem szeretnek, érdeklődnek
Pszichológus segíthet, de én sem értem, hogy mit nyavalyogsz, amikor te zavartad el őt. Úgy érzed nem szeretett, hogy felszedett mást, de ő is érezhette, hogy nem szeretted hiszen elküldted.
Ne csinálj úgy mintha tehetne arról, hogy ide jutottál, mert az egyáltalán nem az ő hibája, hogy depressziós vagy.
Mi lenne inkább, hogy helyette a gxerekeddel foglalkoznál??? 🙄
De tök mindegy mi a nagyobb bűn. Változtat a végeredményen?
Nem.
Szakadj le róla. Mást is ér sérelem, mégis talpra áll.
Hazatérés részéről megha lenne is még jobban betenne. Nem tudnál benne megbízni, akkor minek az izének térjen észhez?
A kicsi érzékeli, hogy szomorú, feszült. Szerintem ő tőle nagyobb motiváció nem létezik a világon, hogy rendbe szedd magad!!!
Tény, hogy ha részt akar venni a gyereknevelésben, akkor az exed ott lesz. De neked nincs jogod beszólogatni neki, hogy vajon a bíróság mit szól ahhoz, hogy nem foglalkozik a gyerekével. Addig míg küldi a gyerektartást addig egy kukkot nem szólhatsz valójában.
Ő mással van együtt és nem kellesz neki sem te sem a baba.
Mennyivel lenne jobb, hogy veled van de kényszerként, erőszakkal tesz-vesz körülöttetek? Még rosszabb lenne, mert tuti nem fognad be és a pici meg abban nőne fel, hogy a szülei gyűlölik egymást.
Akkor inkább légy egyedülálló anya, gyógyulj meg és idővel lehet belebotlasz olyan férfiba, aki gyerekektől szeretni fog.
Nem hiszem el, hogy a terhesség előtt nem voltak jelek arra milyen ember, ráadásul a szülei miatt ment a vita eleget és te felcsináltattad magad. Nah most akkor megeszed, amit főztél.
Hogyan lépj túl rajta? Nézz magadba, hogy te vagy a legnagyobb hibás, mert tudtad, érzékelted, hogy nem való nektek kisbaba, mert a kapcsolat nem felhőtlen mégis inkább csináltattál egyet, nem vetetted el. Egy férfi bármikor meggondolhatja magát, 5 gyermek sem tartja meg egy nő mellett ha nem szerelmes, nem becsül meg.
Szünetet kértél? Kimondtad érthetően, tisztán? Habár valljuk be nem számít, mert nem szeret téged mint tudjuk és inkább máshol keresi a boldogságot. Az gerinctelenség, hogy a gyermeke nem érdekli és csak a fenyegetésed hatása alatt hív fel, de hát lehet úgy gondolja, hogy jobb külön, mint együtt. Reálisan nézve igaza van, mert veszekedésben, egymás szemére hányni a sérelmeket még soha nem vezetett jóra.
Összetehetnéd a két kezed és lábad, hogy megszabadulás tőle és a szüleitől.
Szerelmi bánat, depresszióban szenvedsz, rendben van, menj el szakemberhez. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!