Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottatok hiszti miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok hiszti miatt?

Figyelt kérdés

A barátnőm minden apró dologból ügyet csinál. Minden kis konfliktus veszekedésbe torkollik és lekezelően beszél velem. Nehéz gyerekkora volt, én ezért igyekszek megértő lenni vele. Sajnos kezd betelni a pohár. Nagyon rugalmatlan, ha valami nem tetszik akkor egyből szóvá teszi. Általában azzal érvel, hogy ilyen ő és a traumáira fog mindent. Ha megsért valamivel és én szóvá teszem akkor még ő áll az erdő felöl és el kezd sírni. Ilyenkor elvárja, hogy ölelgessem, hogy nyugodjon meg.

Szinte semmit nem tudunk normálisan megbeszélni mert vagy ordibálás vagy sírás lesz a vége.

Én 33 ő 30 éves.

2023. márc. 22. 22:02
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
Át érzem mert én is ilyen vagyok de én javulok mert van egy párom aki nagyon szeret és támogat benne.
2023. márc. 24. 13:31
 32/34 A kérdező kommentje:

Amint látom itt nem létezik abszolút igazság...kinek mi fér bele.

A szerelem nevében le lehet élni egy fél életet rossz kapcsolatban de nem kötelezö. Szerintem ez hasonló ahhoz mint amikor a feleség benne van egy bántalamazó kapcsolatban és az egyetlen érve, hogy hát szereti a férjét és bízik abban, hogy a férfi megváltozik.

2023. márc. 24. 17:26
 33/34 anonim ***** válasza:
4%
Ha ennyire tudod a tutit akkor miért tettél fel kérdést? 🙂 Ja mert kellett a váll veregetés... Értem. Le lehet pontozni, de én akkor is amellett vagyok hogy egy kapcsolatot meg lehet javítani akinek nem tetszik nem tetszik ez az én véleményem.
2023. márc. 24. 19:20
 34/34 anonim ***** válasza:
47%
Á, ezt a kérdést a tipikus hiszti fétises nárcisztikus pcsa tette fel kamu női szerepben. Rengeteg ilyet feltesz, aztán magának válaszolgat másik account-ról. Valószínű az zavarja szegényt, hogy pl vannak szép barátnői/tesó/rokon, akiket máshogy nem tud lenyomni minthogy kijátssza a hiszti kártyát. Dehogy fiú a kérdező, ugyanaz a csicska nő teszi fel ezeket a kérdéseket, látszik a további kifejtéseiből a kérdezőnek, na meg a leszavazó brigádjából is.
2023. márc. 25. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!