Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottatok hiszti miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok hiszti miatt?

Figyelt kérdés

A barátnőm minden apró dologból ügyet csinál. Minden kis konfliktus veszekedésbe torkollik és lekezelően beszél velem. Nehéz gyerekkora volt, én ezért igyekszek megértő lenni vele. Sajnos kezd betelni a pohár. Nagyon rugalmatlan, ha valami nem tetszik akkor egyből szóvá teszi. Általában azzal érvel, hogy ilyen ő és a traumáira fog mindent. Ha megsért valamivel és én szóvá teszem akkor még ő áll az erdő felöl és el kezd sírni. Ilyenkor elvárja, hogy ölelgessem, hogy nyugodjon meg.

Szinte semmit nem tudunk normálisan megbeszélni mert vagy ordibálás vagy sírás lesz a vége.

Én 33 ő 30 éves.

2023. márc. 22. 22:02
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
23%

19 Szerintem neked vannak frusztrációid, sajnálom hogy így érzed.

18 Nem tudom hogy nekik érdemes e együtt maradniuk, mert nem ismerhetjük ennyiből őket. Sok mindentől függ.

2023. márc. 23. 15:23
 22/34 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem a múltba nagyon nagy traumái lehettek és ezt még nem volt képes lezárni. Te pedig ahelyett hogy támogatnád szakítani akarsz vele. A te dolgod, de egy kapcsolatban mind a két fő segíti egymást bármi van is. Nem pedig az adott problémánál eldobja... Lehet hogy sok türelem kell hozzá, de szerintem megéri küzdeni ha szereted.
2023. márc. 23. 20:16
 23/34 A kérdező kommentje:

Mindenkinek voltak traumái az életben. Nekem is nehéz gyerekkorom volt de mégsem várom el senkitöl, hogy kigyógyítson...egyébként egy pszichológust választottam volna párnak. Azt sem várom el, hogy valaki feláldozza a boldogságát a szerelem nevében csak mert én nem tudom kontrollálni a szeszélyeimet. Nem vagyunk gyerekek. Végig sajnáltathassuk magunkat és sírni egy életen keresztül, mondván hogy senki nem szeret de az nem vezet semerre.

Én szeretem de gondolnom kell arra, hogy mi lesz ha családot alapítunk. Nem szeretném ha a gyerekem azt látná, hogy kiabálással és önsajnálattal bármit el lehet érni.

2023. márc. 24. 08:08
 24/34 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen igazad van.
2023. márc. 24. 08:28
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
Hát pedig ezt nem érzed át, de mások vagyunk mindenki máshogy kezeli, ez a te döntésed.
2023. márc. 24. 09:09
 26/34 anonim ***** válasza:

Ahogy már írtam: ha a kommunikáció nem működik, márpedig kettőtök között nem működik, akkor a szakítás a jó megoldás.

Tanulni kell belőle, ez is egy tapasztalat volt, legközelebb mindketten okosabbak lesztek.

2023. márc. 24. 09:12
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Ha így állsz hozzá tényleg hagyd ott, jobbat érdemel.
2023. márc. 24. 10:21
 28/34 anonim ***** válasza:
51%

Komolyan menjetek már a francba, hogy egy nő megteheti, hogy lelki terrort alkalmaz, állandóan a másikat hibáztatja, nem ismeri el, ha ő hibás valamiben, és körbe kell nyalni, csak mert állandóan, mindenen bőg.

Szép dolog a női összetartás, de azért nem kell átesni a ló túloldalára, és minden lelki bántalamzó libát védelembe venni, mert bőg egy kicsit. Azt meg kicsit át kéne gondolni, hogy miért is jó a kérdező barátnőjének, ha együtt maradnak? A leírás alapján ő is boldogtalan, és ugyanúgy nem tudja megbeszélni a gondjait. Meglepő módon, pont olyan xar a kapcsolata, mint a kérdezőnek!

Egy szakítás fáj. Mindenki igyekszik elkerülni. Pont, mint a foghúzás. Te is minden nap kétszer mosol fogat, hogy megőrizd az épségük. De ha az egyik kilyukad, rohadni kezd, meg félbe is törik, akkor te se úgy oldod meg, hogy még többet mosod. Elmész fogorvoshoz, aztán ki kell húzni, ha menthetetlen. Akkor egyszer fáj, aztán vége.

A foggal ellentétben új kapcsolatod bàrmennyi lehet! Jobb egyszer szakítani, és túlesni rajta. MINDKETTEN boldogok lehetnek màssal, lehet, hogy pár hét és megtalálják azt, akivel egymás mondatait fejezik be, és a szeme villanásából tudjàk, hogyire gondol.

De mi a bús faxomért kell puffogni, amiért két ember nem marad együtt egy működőképtelen, alapjaiban xar kapcsolatban??

Nem házasok, nincs gyerek, nem köti össze őket a hitel, semmi.

Gyakorlatilag csak egymást akadályozzák, hogy találkozzanak egy összeillővel.

2023. márc. 24. 10:34
 29/34 anonim ***** válasza:
11%
Tudod, kapcsolatot nem úgy kezdeményez az ember, hogy na itt egy férfi vagy egy nő és akkor tetszik külseje pl és kész, hanem a belsőt is nézi, nem értem ezt a dühöt amit itt képviselsz biztos más miatt töltöd itt ki az érzésedet. A témánál maradva szerintem amikor valaki ismerkedik valakivel a belső tulajdonságát is megtapasztalja, itt válik el igazából, hogy jó ez kell nekem vagy bocs én ehhez gyenge vagyok (mert erős egyén tudja ezt bírni) és lépjünk túl. Más részt ő valamiért sokáig "bírta vele" ha ennyire szar volt miért ment bele az első alkalommal hogy együtt legyenek? Valamit csak megszeretett benne. Lelki gondjai mindenkinek vannak viszont, lehet hogy nem egyformán reagálunk de vannak, és jelen esetben óvatosan kell lenni mivel egy lelki törött személy aminek annyi de annyi oka lehet és ha gondolt is volna kicsit rá hogy megértse és át érezze nem lenne itt ez a kérdés és ez a megfontolt gondolat sem, sőt egy pszichológust sem ártana felkeresnie, nem ciki csak valamit nem zárt le amire jelen kérdezőnk is képtelen segítő kart nyújtani. És nem nem a pszichológust kell játszani csak támogatni kell ami a kapcsolat egyik fontos pillérje. Ha így menne a dolog mindenki választhatna magának rengeteg kapcsolatot de kérdem én, egy éjszakás vagy futó kapcsolatot akar az ember, vagy egy örök életre szóló társat és ha társat választ az első fontos hibánál mint egy "lyukas fogat" eltávolítunk? Nevetséges.
2023. márc. 24. 11:38
 30/34 anonim ***** válasza:
69%

Annyira jó, amikor többször ellentmondasz saját magadnak, de akkor is csak te tudod a frankót.

Ha valaki a belsőt is nézi, akkor teljesen jogos azért suakítani, mert ideggyenge hisztérika a csaj.

Leírod, hogy sokáig bírta vele a kérdező. Utána a végén azt, hogy nem mindenki akar egyéjszakás (?!) meg futó kapcsolatokat. Most akkor ez melyik?

Egy lelkileg törött személy... Gonuezzel sikerült csont nélkül azonosulnod, azért érzed át a sztorit ennyire.

Egy 30 éves felnőtt nő ne a padiján verje le, hogy xar volt a gyerekkora. Menjen szépen pszichológushoz, aztán ismerkedjen, ha rendbejött.

De még egyszer megkérdezem: szerinted milyen az a kapcsolat, ahol semmilyen problémát nem tudnak megbeszélni, mert az a vége, hogy ordítoznak a nő meg sír? Hàny évig kéne ezt játszani? Amíg mindketten tönktemennek idegileg, vagy amíg tettlegességig fajul?

Pont az a probléma, hogy egyikük se pszichológus. Nem fognak tudni önerőből oda eljutni, hogy ez egy harmonikus, kielégítő kapcsolat legyen, ahol a kommunikáció működik. Hiába tanulható.

De ahogy elnézem a kérdező utolsó vàlaszát, ő már döntött, hogy szakít. Esetleg a továbbiakban győzködd őt, hogy mekkora szemét, hogy nem hagyja magát tovább terrorizálni, és micsoda szuper kapcsolat lehet ebből megfeszített tíz éves terápiás munkàval.

2023. márc. 24. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!