Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottatok hiszti miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok hiszti miatt?

Figyelt kérdés

A barátnőm minden apró dologból ügyet csinál. Minden kis konfliktus veszekedésbe torkollik és lekezelően beszél velem. Nehéz gyerekkora volt, én ezért igyekszek megértő lenni vele. Sajnos kezd betelni a pohár. Nagyon rugalmatlan, ha valami nem tetszik akkor egyből szóvá teszi. Általában azzal érvel, hogy ilyen ő és a traumáira fog mindent. Ha megsért valamivel és én szóvá teszem akkor még ő áll az erdő felöl és el kezd sírni. Ilyenkor elvárja, hogy ölelgessem, hogy nyugodjon meg.

Szinte semmit nem tudunk normálisan megbeszélni mert vagy ordibálás vagy sírás lesz a vége.

Én 33 ő 30 éves.

2023. márc. 22. 22:02
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert olyan emberekkel nem teszem magam, te se tedd, rakd ki.
2023. márc. 22. 22:06
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után aggasztó az ilyen. Olyan mintha ő már érzelmileg zsarolna..
2023. márc. 22. 22:10
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tulajdonképpen mi volt a fő oka annak, hogy úgy döntöttél, kapcsolatba kezdesz vele?
2023. márc. 22. 22:12
 4/34 A kérdező kommentje:

Az elején természetesen nem mutatta ki a foga fehérjét. Aranyos, kedves, élettel teli lánynak mutatkozott. Voltak az elején intő jelek de legyünk realisták...mindannyian hisztizünk néha. Idővel egyre gyakrabban kezdett veszekedni ha nem úgy csináltam valamit ahogy ő szerette volna. Sértődékeny lett.

Amúgy jó napjaiban nagyon rendes, szerethető lány. Voltak jó napjaink is...mondjuk olyankor amikor egyetértettünk az aktuális dolgokban.

2023. márc. 22. 22:24
 5/34 anonim ***** válasza:
83%
#4: én a helyedben mérlegre tenném a pozitívumokat és a negatívumokat, amelyekben ennek a kapcsolatnak a révén részesülsz. Mármint azt, hogy melyikből van több. És ennek nyomán döntenék, hogy együtt folytassuk-e tovább, vagy külön.
2023. márc. 22. 22:30
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

"ha valami nem tetszik akkor egyből szóvá teszi."

Nem mindegy, hogy mi nem tetszik neki, és hogyan teszi szóvá.

Ha nem talál megértő fülekre, tehetetlennek érzi magát, és te ezt látod hisztinek.

Nagy baj lehet nálatok, kár így tovább együtt maradnotok.

2023. márc. 22. 22:31
 7/34 anonim ***** válasza:
87%

"Voltak az elején intő jelek de legyünk realisták...mindannyian hisztizünk néha."

Hát szerintem ez volt a gond. Onnantól kezdve hogy az apró jeleket hisztinek minősítetted, jön minden. Így nem lehet kapcsolatban lenni. Onnantól kezdve úgyis mindig lenézed a dolgait, ő meg érzi és lehúzza az egész.

Ha sok nagyobb dologban nem értetek egyet akkor meg amúgyis mindegy.

2023. márc. 22. 23:07
 8/34 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ameddig hisztizésnek vél bármit egy férfi, addig nem nagyon való neki kapcsolat. Minden kapcsolatban vannak problémák és ameddig az hisztizésnek van kikiáltva és nem egy megoldandó problémának, addig a helyzet változatlan marad. Képzeld minden lány tud és fog hisztizni. Lehet rinyálni meg kidobni emiatt kapcsolatot, de kezelni is lehet. Kérdés hogy szereted-e egyáltalán. Ha ez nem működik, akkor kell külső beavatkozás, pszichológus vagy hagyjátok egymást.
2023. márc. 23. 05:53
 9/34 A kérdező kommentje:
Itt nem feltétlenül azzal van a gond, hogy kis dolgokon képes veszekedni, hanem azzal, hogy nem tudjuk megbeszélni ezeket. Számomra az a hiszti amikor nyugodt hangvétellel sem lehet vele kommunikálni mert sír, drámázik és nem képes érveket felsorolni, hogy közelebb jussunk az egyetértéshez.
2023. márc. 23. 08:22
 10/34 anonim ***** válasza:
67%
Én azt kérdeznem meg tőled, hogy te ezeket a helyzeteket hogy kezeled, milyen hangvételben beszélsz vele. Kimutatod, hogy hisztinek érzed vagy mondod is neki? Eléggé gáz, ha lekicsinyled az ő mondandóját és lehet ezzel is építed le az önbizalmát és így lesz még elkeseredettebb, ebből következőleg még sírósabb. Lehet megértőbbnek kellene lenned vele, és nem feladni rögtön, ha 1-2 nap után nem fog változni. Nyilván idő kell, hogy az ember változni tudjon. De szereted őt egyébként?
2023. márc. 23. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!