Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszajelölt az exem, ezek után mit csináljak, mit ne csináljak?
Én értem teljesen a helyzetet (bár tény, hogy kicsit félreérthető).
Nem akarsz már tőle párkapcsolatot, csak egy sima haveri viszonyt, hogy ne érezzétek a rossz szájízt a múltbéli rossz dolgok után. Ez normális emberi igény.
Viszont még így is túl sok vagy. Oké, bejelölted, így érzi, hogy te már túlléptél a sértettségen és nem haragszol rá, ez oké. De ezek után még írogatni is neki? Majd ő ír, ha érdekled, megkérdezi, hogy vagy stb. Még ha csak haverok vagytok, akkor is meg kell lennie a kölcsönösségnek, az 50-50%-nak, amit beletesztek. Vagyis te tettél felé egy lépést, most neki kéne tennie a következő lépést feléd. Nem pedig csak neked nyomulnod.
Ha ő nem ír neked, akkor nem érdekled, vagy nem akarja bolygatni a múltat.
Amúgy meg a jelenlegi párodat is zavarhatja, hogy az exeddel cseverészel a neten. Engem legalábbis zavarna a helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!