Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Visszajelölt az exem, ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszajelölt az exem, ezek után mit csináljak, mit ne csináljak?

Figyelt kérdés
Kb egy éve szakítottam az exemmel, mert kihasznált. Akkor ki is töröktem, sőt tiltottam a közösségi médián. Nagyon haragudtam rá, megalázva éreztem magam. Eltelt egy év, és mindenféle negatív érzés elmúlt bennem iránta. Már nem szeretem, semleges számomra. Tudni kell rólam, hogy nem vagyok haragtartó, mármint nem olyan fajta vagyok, aki soha többé nem beszélek a másikkal. Megbocsájtó ember vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy a másikat érzelmileg visszaengedem az életembe, tehát az illetővel férfi-női kapcsolatot többet nem akarok. Lényeg, hogy ismerősnek jelöltem az exem, és kb azonnal visszajelölt. Nem írunk egymásnak, csak újra ismerősök vagyunk. Szerintetek ráírjak hogy hogy van, vagy ne tegyem?
2023. márc. 15. 09:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem női-férfi, hanem semmilyen kapcsolatot nem tartanék olyannal, aki kihasznált, megalázott. Mondjuk bennem van tartás, ez a különbség.
2023. márc. 15. 13:11
 22/27 A kérdező kommentje:
20 sajnálom hogy nem értetted a kiírasom, de azt hiszem te saját magadból indulsz ki. Ez jellemző az emberek többségére. Nincs is ezzel gond.
2023. márc. 15. 14:31
 23/27 anonim ***** válasza:
77%

Én értem teljesen a helyzetet (bár tény, hogy kicsit félreérthető).

Nem akarsz már tőle párkapcsolatot, csak egy sima haveri viszonyt, hogy ne érezzétek a rossz szájízt a múltbéli rossz dolgok után. Ez normális emberi igény.

Viszont még így is túl sok vagy. Oké, bejelölted, így érzi, hogy te már túlléptél a sértettségen és nem haragszol rá, ez oké. De ezek után még írogatni is neki? Majd ő ír, ha érdekled, megkérdezi, hogy vagy stb. Még ha csak haverok vagytok, akkor is meg kell lennie a kölcsönösségnek, az 50-50%-nak, amit beletesztek. Vagyis te tettél felé egy lépést, most neki kéne tennie a következő lépést feléd. Nem pedig csak neked nyomulnod.

Ha ő nem ír neked, akkor nem érdekled, vagy nem akarja bolygatni a múltat.

Amúgy meg a jelenlegi párodat is zavarhatja, hogy az exeddel cseverészel a neten. Engem legalábbis zavarna a helyében.

2023. márc. 15. 17:10
 24/27 A kérdező kommentje:
23-as, nem nem zavarná a jelenlegi kapcsolatomat ha beszélnék az exemmel. Engem sem zavar hogy ő tarja a kapcsolatot az övével. Sőt, az exe a barátnőm is lett. Nem mindenkinek olyan a felfogása, hogy az exet a sarokba kell hajítani. Nyilván azokat, akik nem értettek illezve ertenek a szóból hogy vége van, azokat mellőzni kell. Viszont pl a jelenlegi kapcsolatomnak az exe egy nagyon normális lány. Neki is van már kapcsolata. En meg az én exemmel nem amiatt akartam volna beszélni hogy ujra kezdjem, hanem egyszerűen nem vagyok az a fajta, aki megtagadja azt, aki valaha az élete része volt. Nimcs mögötte részemről semmi más szándék.
2023. márc. 15. 17:16
 25/27 A kérdező kommentje:
Es igen 24-as, nem fogok ráírni,de ha rám írna, a hogy vagyok kerdésére válaszolnék.
2023. márc. 15. 17:16
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Totál felesleges volt emiatt kérdést kiírni. Mindenki maga dönti el, hogy mit csinál az összes következményével együtt. Ehhez nem kell a gyakori. Ideje felnőni kérdező, és önállóvà válni.
2023. márc. 15. 18:27
 27/27 A kérdező kommentje:
26 bocs, kiváncsi voltam mások meglátására is. Azt meg nem tudzam, hogy meg van határozva, hogy mit lehet itt kéedezni. Ha te tudod, akkor legyszives írd le. Köszönöm!
2023. márc. 15. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!