Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszajelölt az exem, ezek után mit csináljak, mit ne csináljak?
Figyelt kérdés
Kb egy éve szakítottam az exemmel, mert kihasznált. Akkor ki is töröktem, sőt tiltottam a közösségi médián. Nagyon haragudtam rá, megalázva éreztem magam. Eltelt egy év, és mindenféle negatív érzés elmúlt bennem iránta. Már nem szeretem, semleges számomra. Tudni kell rólam, hogy nem vagyok haragtartó, mármint nem olyan fajta vagyok, aki soha többé nem beszélek a másikkal. Megbocsájtó ember vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy a másikat érzelmileg visszaengedem az életembe, tehát az illetővel férfi-női kapcsolatot többet nem akarok. Lényeg, hogy ismerősnek jelöltem az exem, és kb azonnal visszajelölt. Nem írunk egymásnak, csak újra ismerősök vagyunk. Szerintetek ráírjak hogy hogy van, vagy ne tegyem?2023. márc. 15. 09:17
1/27 anonim válasza:
Ne tedd. Miért tennéd?
Attól, hogy már "elmúlt minden negatív érzés", még egy hulladék alak, aki pocsékul bánt veled.
2/27 anonim válasza:
Úgy tűnik, áldozat típus vagy. Magad mész az újabb pofonért. De a te életed, tedd, ahogy jónak látod.
3/27 A kérdező kommentje:
Egyes, igen, én is emiatt érzem azt, hogy nem biztos hogy jó ötlet megkérdezni hogy van. Pedig nem amiatt tenném, hogy újra akarnám kezdeni vele. Az eszemben sincs.
2023. márc. 15. 09:23
4/27 A kérdező kommentje:
2-es, ha áldozat típus volnék, akkor nem szakítottam volna vele.
2023. márc. 15. 09:24
5/27 anonim válasza:
Hát kérdés, hogy mit akarsz tőle. Ha semmit, akkor szerintem felesleges ráírni, mert csak káosz lesz belőle megint.
6/27 anonim válasza:
Már a jelöléséből is azt hiszi, hogy újra akarsz valamit tőle. Otthon röhög rajta, hogy eddig bírtad, ennyi. Ha ráírsz akkor totál megalázod magad.
7/27 anonim válasza:
Szerintem ne írj, minek. Én a jelölést sem értem. Ez most kisarkítás, de a tolvajtól sem kérdezzük meg, hogy hogy van, miután egy éve kirabolt.
Lehet hogy nem zártad le ezt teljesen, ha érdekel, hogy mi van vele. És attól nem vagy vele haragban, ha nem kommunikálsz vele... bár szerinted lehet hogy igen.
Miért nem lépsz tovább? Biztos hogy jobb kapcsolatod lehetne ennél, mint aki kihasznált.
8/27 anonim válasza:
Megbantott és te bejolted azon hezitalsz, hogy írj-e. Vagy áldozat típus vagy mint írták, vagy csak egy hülye liba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!