Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ex barátnöm bejelölt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex barátnöm bejelölt az IWIW-en! Mit csináljak visszajelöljem öt?

Figyelt kérdés
Jelenleg tartos kapcsolatban élünk együt , nagyon jól megvagyunk !! Elmondjam a barátnömnek hogy bejelölt ???
2009. márc. 16. 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
iwiwen a tanárod, a szomszéd nénit, a fodrászod is bejelölöd. elmondhatod neki, de szerintem fölösleges lenne mind az 500 ismerősödet kimaygarázni. nekem ismerősöm iwiwen a volt barátom pedig már 3 éve szakítottunk. ismerjük egymást, miért ne jelöltem vna vissza? ez még nem kötelez semmire
2009. márc. 16. 18:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Vicces kérdés, de igen mond el, az iwiw csak iwiw...egy jelentéktelen oldal, nem fog emiatt balhézni.
2009. márc. 16. 18:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Iwiw-en az ismerősöket jelölik be az emberek. Bejelölt, tehát ő ismer téged. Te ismered őt? Ha igen, miért ne jelölnéd vissza? Ha nem, akkor meg milyen párkapcsolat volt a tiétek? :P

Az még nem jelenti azt, hogy társalogni is kell vele, akár rögtön le is tilthatod a leveleit.

2009. márc. 16. 18:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, jelöld csak, hiszen ismerősöket keresnek ezen az oldalon, és az exedet bizonyára ismered :) Nem fog ezen kiakadni a barátnőd, hiszen gondolom az ő ismerősei között is szerepel egy-két ex. Ez nem olyan, mintha titokban találkozgatnátok. Na azért már lehet h dühös lenne a barátnőd:P
2009. márc. 16. 18:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne jelölnéd vissza? Attól, hogy szakítottatok, azért kicsit durva lenne szabályosan letagadni, hogy ismered. Én jelenlegi párom (6hónapja együtt) összes exét megnézegettem iwiw-en, mind az ismerősei közt vannak. Ez elég természetes...
2009. márc. 16. 18:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez milyen hülye kérdés... már bocs!

Miért ne jelölhetne be? Nem azt ajánlotta fel, hogy járjatok újra együtt, vagy feküdjetek le. Kicsit túlreagálod ezt a dolgot. IWIW-en mindenki bejelöl mindenkit, én még olyat is visszajelölök, akire nem is emlékszem, de feltételezem, hogy ő ismer engem.

2009. márc. 16. 18:34
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
én nem jelöltem vissza de nem is utasítottam el. egy idő után visszavonta. nem tudom miért, csak nem volt kedvem hogy az ismerőseim közt legyen, nem szépen váltunk el
2009. márc. 16. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
És ha utcán találkoztok? Nem köszöntök egymásnak? Azért, mert "nem jóban" válunk el valakitől, még vannak elemi intelligencia szabályok (szerintem). Ez az iwiw-es jelölés az égvilágon semmit nem jelent, csak annyit, hogy tudod, ki az illető. Nem az az oldal címe, hogy a "legjobb barátaim", vagy a "nagy szerelmeim".
2009. márc. 16. 18:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan visszaigazolhatsz
2009. márc. 16. 18:49
 10/12 anonim ***** válasza:
61%
Igazából a legjobb, ha barátnődnek megmondod, hogy bejelölt, és kikéred a véleményét a visszajelöléstől. Mert az OK, hogy ismeritek egymást, meg nincs benne semmi, de ha neki ez rosszul esik, akkor kellemetlen lesz a dolog mindkettőtöknek.
2009. márc. 16. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!