Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex barátnöm bejelölt az IWIW-en! Mit csináljak visszajelöljem öt?
Figyelt kérdés
Jelenleg tartos kapcsolatban élünk együt , nagyon jól megvagyunk !! Elmondjam a barátnömnek hogy bejelölt ???2009. márc. 16. 18:09
1/12 anonim válasza:
iwiwen a tanárod, a szomszéd nénit, a fodrászod is bejelölöd. elmondhatod neki, de szerintem fölösleges lenne mind az 500 ismerősödet kimaygarázni. nekem ismerősöm iwiwen a volt barátom pedig már 3 éve szakítottunk. ismerjük egymást, miért ne jelöltem vna vissza? ez még nem kötelez semmire
2/12 anonim válasza:
Vicces kérdés, de igen mond el, az iwiw csak iwiw...egy jelentéktelen oldal, nem fog emiatt balhézni.
3/12 anonim válasza:
Iwiw-en az ismerősöket jelölik be az emberek. Bejelölt, tehát ő ismer téged. Te ismered őt? Ha igen, miért ne jelölnéd vissza? Ha nem, akkor meg milyen párkapcsolat volt a tiétek? :P
Az még nem jelenti azt, hogy társalogni is kell vele, akár rögtön le is tilthatod a leveleit.
4/12 anonim válasza:
Persze, jelöld csak, hiszen ismerősöket keresnek ezen az oldalon, és az exedet bizonyára ismered :) Nem fog ezen kiakadni a barátnőd, hiszen gondolom az ő ismerősei között is szerepel egy-két ex. Ez nem olyan, mintha titokban találkozgatnátok. Na azért már lehet h dühös lenne a barátnőd:P
5/12 anonim válasza:
Miért ne jelölnéd vissza? Attól, hogy szakítottatok, azért kicsit durva lenne szabályosan letagadni, hogy ismered. Én jelenlegi párom (6hónapja együtt) összes exét megnézegettem iwiw-en, mind az ismerősei közt vannak. Ez elég természetes...
6/12 anonim válasza:
Ez milyen hülye kérdés... már bocs!
Miért ne jelölhetne be? Nem azt ajánlotta fel, hogy járjatok újra együtt, vagy feküdjetek le. Kicsit túlreagálod ezt a dolgot. IWIW-en mindenki bejelöl mindenkit, én még olyat is visszajelölök, akire nem is emlékszem, de feltételezem, hogy ő ismer engem.
7/12 anonim válasza:
én nem jelöltem vissza de nem is utasítottam el. egy idő után visszavonta. nem tudom miért, csak nem volt kedvem hogy az ismerőseim közt legyen, nem szépen váltunk el
8/12 anonim válasza:
És ha utcán találkoztok? Nem köszöntök egymásnak? Azért, mert "nem jóban" válunk el valakitől, még vannak elemi intelligencia szabályok (szerintem). Ez az iwiw-es jelölés az égvilágon semmit nem jelent, csak annyit, hogy tudod, ki az illető. Nem az az oldal címe, hogy a "legjobb barátaim", vagy a "nagy szerelmeim".
9/12 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan visszaigazolhatsz
10/12 anonim válasza:
Igazából a legjobb, ha barátnődnek megmondod, hogy bejelölt, és kikéred a véleményét a visszajelöléstől. Mert az OK, hogy ismeritek egymást, meg nincs benne semmi, de ha neki ez rosszul esik, akkor kellemetlen lesz a dolog mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!