Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszajelölt az exem, ezek után mit csináljak, mit ne csináljak?
Figyelt kérdés
Kb egy éve szakítottam az exemmel, mert kihasznált. Akkor ki is töröktem, sőt tiltottam a közösségi médián. Nagyon haragudtam rá, megalázva éreztem magam. Eltelt egy év, és mindenféle negatív érzés elmúlt bennem iránta. Már nem szeretem, semleges számomra. Tudni kell rólam, hogy nem vagyok haragtartó, mármint nem olyan fajta vagyok, aki soha többé nem beszélek a másikkal. Megbocsájtó ember vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy a másikat érzelmileg visszaengedem az életembe, tehát az illetővel férfi-női kapcsolatot többet nem akarok. Lényeg, hogy ismerősnek jelöltem az exem, és kb azonnal visszajelölt. Nem írunk egymásnak, csak újra ismerősök vagyunk. Szerintetek ráírjak hogy hogy van, vagy ne tegyem?2023. márc. 15. 09:17
11/27 anonim válasza:
Jelölte volna be a fszom. Nem is értem mi értelme volt?
12/27 anonim válasza:
Nehogy még te írkálj neki... Bejelölni is kár volt, de már mindegy, azon nem tudsz változtatni de teljesen feleslegesnek látom azt is. A többi hülyeséget még megelőzheted ha hallgatsz itt kb. mindenkire.
13/27 A kérdező kommentje:
Nem akarok tőle férfi-női viszonylatban semmit sem.
2023. márc. 15. 11:00
14/27 A kérdező kommentje:
Van azóta kapcsolatom, de hiába mondom nektek, hogy nem akarok tőle semmit sem férfi-női viszonylatban, hanem részemről a ff-női dolog lezárva, és nem látom indokoltnak, hogy miért ne lehetne az ismerősöm? Vagy itt mindenki olyan, hogy soha többet szóba sem áll a másikkal, mert nem tud túllépni a sértettségén?
2023. márc. 15. 11:46
15/27 anonim válasza:
Nyugodtan csináld, majd dobni fog a pasid, mert biztos nem fog tetszeni, hogy az exxel haverkodsz. Ha neked többet ér ő, mint a pasid hajrá! :D
16/27 anonim válasza:
Én több volt partneremmel is jó viszonyban vagyok, néha/gyakran összetalálkozunk társaságokban, vagy írhatok bármikor, ha úgy érzem, xy tud vmilyen kérdésben segíteni. De ez más. Van az én életemben is olyan, akiben nagyot csalódtam, lezártam, töröltem/tiltottam, nem fogom újból bejelölni. Azt nem látod át, hogyha ilyen történések után írsz neki (de már a jelölés is annak számít), 100%-osan azt fogja gondolni, hogy férfi-nő viszonylatban akarsz tőle valamit. És szerintem ez elég kínos.
17/27 A kérdező kommentje:
Tudja jól hogy semmit nem akarok tőle! Ő sem azzal a céllal jelölt vissza, hogy majd újra kezdjük. Lezártuk a férfi női kapcsolatot.
2023. márc. 15. 12:37
18/27 anonim válasza:
Akkor mégis minek agyalsz ennyit?
Bejelölted, visszajelölt. Ennyi, felejtsd el. Kérdést is felesleges volt kiírni erről.
19/27 anonim válasza:
A haverkodasbol több, főleg úgy, hogy a kapcsolatod nem működik...
20/27 anonim válasza:
18:
Azért filózik ennyit rajta, mert legbelül valahol mélyen még nem engedte el, valamit érez iránta. Még akit megbantottak az meg nem kezdett el az exen gondolkodni, megbocsájt maximum és éli tovább az életét.
Ő meg azon agyal, hogy írjon-e neki. Tiszta sor, hogy azért akarja vele felvenni a kapcsolatot, hogy próbára tegye vajon megint belerug a csávó, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!