Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tippek hogy mi segít elfelejte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek hogy mi segít elfelejteni őt? Ti hogyan csináltátok tudatosan? Új lazább kapcsolat és addig sem gondoltok rá? Próbálok a rossz tulajdonságaira gondolni hogy hátha megjön az eszem de nem segít az sem.

Figyelt kérdés

Nálatok mi vált be?

Viszonzatlan szerelem a szakítás után.

Próbálkoztam erőszakosan és szinte könyögve is neki.

Barátnak sem akar megtartani sajnos.

Én még mindent megtennék érte hogy enyém legyen de sajnos be kell lássam hogy erre nincs esély. :(

2023. márc. 14. 12:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Fiatalabb nálam férfi vagyok 4 évvel én vagyok 43

Igen sokáig egyedül élt.9 év.

Nem is volt szó összeköltözésről.

Megbeszéltük hogy mindkettőnknek jó ez így.

2023. márc. 14. 13:34
 12/18 anonim ***** válasza:

Akkor ez a megszokott komfortzónájáról szólhat.

Ebben szerinte ennyi volt, ő nem akart többet csak egy időre elszórakoztatta veled magát. Vagy nem felelsz meg valamilyen kritériumnak ami neki fontos lenne (ilyen is van).

Akkor legyél tényleg férfi, 43 évesen legyen tartásod, próbáld meg elfoglalni magad, és lásd be hogy rajta kívül még jó sok nő él ebben az országban.

2023. márc. 14. 14:08
 13/18 A kérdező kommentje:

Én is arra gondoltam hogy megszokta a sok év alatt egyedül, és megvan a kis élete.

De mégis erőltette hogy gyakrabban találkozzunk.

2023. márc. 14. 16:03
 14/18 anonim ***** válasza:
Azért annyit megérdemeltél volna, elmondja a szakítás okát, mert így még nehezebb neked. Egyébként tényleg az lehet az oka, hogy rájött, mégis jobb neki egyedül, miután elmúlt a rózsaszín köd.
2023. márc. 14. 17:05
 15/18 A kérdező kommentje:

De a Tinderen már újra fent van. "komolyat de nyitott vagyok" áll a profiljában.

Bár mondjuk én is fentvagyok ;)

2023. márc. 14. 17:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szakadj le róla. Tereld a figyelmed máshová. Ha fent vagy a tinderen, ismerkedj, beszélgess, randizz. Barátokkal menj el túrázni, sportolj, olvass. Rengeteg dolgot tehetsz.
2023. márc. 14. 17:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha már fent van Tinderen, akkor mi nem egyértelmű neked?

Valamiben nem vagy neki elég jó!

Ez bármi lehet, nem tudhatjuk hogy neki milyen elvárásai voltak amit te nem tudtál megugrani.

Az már más kérdés hogy ezt te sem tudod, neked sem mondta el.

De tovább keresgél olyan férfit aki mindenben megfelelő neki.

2023. márc. 14. 17:23
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. márc. 14. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!