Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legjobb és legrosszabb tulajdonságai a párodnak?
Legjobbak: lelkiismeretes, szeret főzni, igényes.
Rosszak: hisztis, mélyebb témákban néha barkóbáznom kell vele, mert nem tudja kifejezni magát, ha érzelmekről van szó (de igyekszik).
Ugyanaz mindkettő.
Képzeletbeli XD
Imádom, hogy nagyon alkalmazkodó, hogy önzetlen, nagyon nagy a szíve és szorgalmas, igazi művész.
Amit utálok benne: harapó fogóval kell kihúzni belőle, hogy elmondja a problémáit (kerüli a veszekedést), kihat a lelki állapotára, ha a munkahelyen valami rossz dolog történt, szorongó.
Legjobbak: szeretetteljes, jószívű, humoros, édes, kitartó, dolgos.
Legrosszabbat semmiképp nem tudnák mondani. Kevésbé jó tulajdonsága talán, hogy túl önfeláldozó (értve itt hogy mindenkinek megcsinálja ezt is azt is, elintézi azt is meg amazt is).
Szeret:
Nyitott és elfogadó, szinte mindig jókedélyű, kedves és őszinte jóindulat jellemzi. Alázatos és szerény, támogató. Minden haverommal jól kijön.
Elképesztően talpraesett, nem ijed meg semmilyen feladattól - hogy ki kell állni emberek elé beszélni, lakodalmat kell szervezni, vagy trágyát lapátolni, az mindegy.
Megdöbbentő teherbírása van,fát lehet vágni a hátán, maximum a balta éle megy ki.
Szereti a szexet, és ismeri a testét, nagyokat tud élvezni. Ha a csávó - én - állandóan dugni akar, azt bóknak veszi akkor is, ha neki nincs kedve, és nem szexelünk.
Baromira lehet rá számítani. Nem felejt el semmit, nem késik el.
Tud tükörből tolatni :). Komolyan rohadt szexi.
Nem szeret:
Ahogy a nők általában, nem bírja a kritikát. Ha valamit nem jól csinál, akkor abból azt szűri le, hogy ő rossz/nem elég jó nekem.
Zárkózott és konfliktuskerülő, úgy kell kinyomoznom, mi jár a fejében. Ha viszont túl erősen "nyomozok", akkor átlépem az intim szféráját, és védekezni kezd.
Könnyen beszippantják a rutinjai. Gyakran van olyan érzésem, hogy nem vele beszélgetek, hanem a robotpilótájával. Nagyon nehéz ilyenkor vele.
Nem
Túlságosan alkalmazkodó, ami gyakran okoz problémát: konkrétan nem lehet vele tárgyalni. Ha ő A-t mond, én meg B-t, akkor számára egyértelmű, hogy valakinek innentől szívni kell, és egyszerűbb neki, ha ő lesz az.
Nem csapatjátékos, egy személyben gondolkodik.
legjobb: megbízható, kedves, vicces, lusta (jó, mert én is az vagyok), intelligens, gondoskodó, gyakorlatis
legrosszabb: tudálékos, sokszor előbb beszél mint gondolkodik, néha szeret felvágós lenni
lejobb: nagy a segge
legrosszabb: kicsi a melle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!