Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a párod legrosszabb tulajdonsága? És szerinted mi a Te legrosszabb tulajdonságod?
párom legrosszabb tulajdonsága, hogy nem létezik
én legrosszabb tulajdonságom, hogy még élek
A parom legrosszabb tulajdonsaga: tul jo ember hozzam
Az en legrosszabb tulajdonsagom hogy szemet alak vagyok :D
18/L
ő: hazudik, megbízhatatlan, egy nem elég neki
Én: bizalmatlan vagyok, érzékeny,...és még nem dobtam ki
Ő: lassú, lusta, tunya
Én: sok mindenért haragszok rá, amit egyébként, ha én tennék elvárnám, hogy megengedje és természetesnek vegye, semmi harag nélkül.
Párom: maximum az, hogy nem mindig hajtja le a wc-ülőkét.
Én: (hát' Istennek csak)nagyritkán előtör belőlem a házsártos nőszemély és hisztizek a semmin/apróságon, ami utána engem bánt a legjobban mivel a párom szerintem nem érdemli meg:)
párom: felelőtlen, komolytalan
én: nem tudok 100%-osan őszinte lenni
párom: túl okos a szakmájában (mérnök informatikus) és sokat tud úgy beszélni róla, hogy én egy szót sem értek belőle kb :D (esküszöm percekig gondolkoztam, de semi ás rossz tulajdonsága nem jutott eszembe..)
én: az a tipikus bolond nőszemély vagyok, aki imádja az állatait, és állandóan képeket mutogat, róluk beszél, holott senkit se érdekel. valamint figyelmetlen és lusta vagyok. (és még rendetlen is)
Párom: hisztis
Én: hisztis
De ő ráadásul soha az életben nem ismerné be, hogy hisztis lenne :D
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!