Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit lehet kezdeni, ha az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni, ha az exem a szakítás után továbbra is zaklat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A következő a problémám:

A volt barátnőmmel pontosan 1 éve szakítottam, egy nem túl hosszú életű, mindössze 3 hónapos kapcsolat után. Facebook-on le van tiltva, viszont sajnos tudja az e-mail címem és kisebb időközökkel, nagyjából 1-2, maximum 3 havonta folyamatosan levelet vagy leveleket kapok tőle a postaládámban, leginkább azzal kapcsolatban, hogy ő még mindig abban reménykedik, hogy köztünk lehet még valami komolyabb. A probléma az, hogy már számtalanszor válaszoltam neki, amiben leszögeztem, hogy ez részemről már le van zárva, idegességemben már többször elhordtam mindennek, de mintha minden hiábavaló lenne, mert mintha mi sem történt volna, folyamatosan megkeres... Mit lehetne ezzel kezdeni? Tudom, az lenne a legjobb, ha szó nélkül figyelmen kívül hagynám, de ha nem írok neki vissza, akkor nem nagyon akar leállni... Az létezik, hogy valaki egy év elteltével ne tudjon feldolgozni egy mindössze 3 hónapig tartó kapcsolatot? Ez idő alatt kb. csak 10x találkoztunk, volt köztünk egy kis távolság, én dolgoztam, ő pedig levelezőn járt egyetemre, mellette pedig dolgozott, szóval már az siker volt, ha egy héten össze tudtunk hozni két találkozót, sokszor másfél hét is eltelt 2 találkozás között. Ha ez lényeges, én vagyok a fiú.

Előre is köszönöm a normális válaszokat!

2023. márc. 8. 18:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Közben észrevettem, hogy valószínűleg törölte az e-mail címét, mert nem tud levelet fogadni.

Köszönöm szépen a válaszokat, így fogok tenni. :)

2023. márc. 9. 13:44
 12/12 anonim ***** válasza:
37%

Bár engem "zaklatnának" a nők ennyire.

Vagy legalábbis 1 nő. Már az is jó lenne.

2023. márc. 9. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!