Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni, ha az exem a szakítás után továbbra is zaklat?
Sziasztok!
A következő a problémám:
A volt barátnőmmel pontosan 1 éve szakítottam, egy nem túl hosszú életű, mindössze 3 hónapos kapcsolat után. Facebook-on le van tiltva, viszont sajnos tudja az e-mail címem és kisebb időközökkel, nagyjából 1-2, maximum 3 havonta folyamatosan levelet vagy leveleket kapok tőle a postaládámban, leginkább azzal kapcsolatban, hogy ő még mindig abban reménykedik, hogy köztünk lehet még valami komolyabb. A probléma az, hogy már számtalanszor válaszoltam neki, amiben leszögeztem, hogy ez részemről már le van zárva, idegességemben már többször elhordtam mindennek, de mintha minden hiábavaló lenne, mert mintha mi sem történt volna, folyamatosan megkeres... Mit lehetne ezzel kezdeni? Tudom, az lenne a legjobb, ha szó nélkül figyelmen kívül hagynám, de ha nem írok neki vissza, akkor nem nagyon akar leállni... Az létezik, hogy valaki egy év elteltével ne tudjon feldolgozni egy mindössze 3 hónapig tartó kapcsolatot? Ez idő alatt kb. csak 10x találkoztunk, volt köztünk egy kis távolság, én dolgoztam, ő pedig levelezőn járt egyetemre, mellette pedig dolgozott, szóval már az siker volt, ha egy héten össze tudtunk hozni két találkozót, sokszor másfél hét is eltelt 2 találkozás között. Ha ez lényeges, én vagyok a fiú.
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
Hova valósi?
Engem érdekel a lány.
Ugyan így vagyok en is. Igaz en nem keresem, elnyomom magamban az érzéseimet, de ha meglátom, majd kiugrik a szívem a helyéről.
Ő már továbblépett, csak egy strigula voltam számára így jobban belegondolva, de nekem nem megy.
Ez több, mint 1 éve. Azóta nem tudok ismerkedni nőkkel.
Pontosan, ahogy már előttem írták, csak azért irogat, mert reagálsz rá. Rég abbahagyta volna, ha nincs rá reakció. Az ilyenekkel nem kell belemenni semmiféle kommunikáció az ég világon semmiről. Tiltás, spam jelölés, de főleg nem kell elolvasni.
Ha elolvasod, vagy megsajnálod és reagálsz rá, vagy olyan dolgokat ír, amin felhúzod magad és azért reagálsz rá, vagy ha olyan kedve van akkor "eszébe jutsz valamiről, mert olyan helyen járt, vagy olyan körülmény történt vele, amiről eszébe jut valamelyik közös emléketek" és ezzel próbálkozik. Az ilyen ellenszere a mély hallgatás. Ő ír, te törlöd olvasás nélkül, ő ír, te törlöd. Egészen addig, amíg meg nem unja az írást, vagy nem talál valakit helyetted.
A férjemnek 15 éven keresztül írogatott az exe. 15 éve nem voltak már együtt, kapcsolata is volt utána, stb., aztán jöttem én, esküvő, stb, de az ex még mindig írogatott neki, pedig közben neki is volt héba hóba kapcsolata és mégis... Aztán rávezettem, hogy az olvasás nélküli törlés sokkal célravezetőbb. Közel egy éve abbahagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!