Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van olyan exetek, akiket mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan exetek, akiket mint embert, kedveltek továbbra is?

Figyelt kérdés
Feltételezem, hogy nem mindenki utálja az ex pasiját/barátnőjét. Van olyan exeket akiket kedveltek, aggódtok érte ha baj van, együtt éreztek vele ha valami történik?

2021. máj. 6. 17:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%

Van. De nem kell erte aggodni eleggé talpraesettek az exeim:)

Jol elvagyunk igy is.

2021. máj. 6. 17:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen van.
2021. máj. 6. 17:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Miután szakítottunk, nem tartjuk a kapcsolatot. Pont ezért pl. nem tudom, hogy a jelenlegi "formájában" kedvelném-e... de utálni nem utálom, nem szolgált arra rá (mármint a kapcsolatunk már kínszenvedés volt a végén, és voltak dolgai, amik nem tetszettek, de emberként sztem jó ember volt akkor is). Ha megtudnám, hogy vmi nagyobb baj történt vele önhibáján kívül, sajnálnám.
2021. máj. 6. 17:23
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a exbarátnőm a legjobb barátom :)
2021. máj. 6. 17:23
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Minden exemet / régi szerelmemet / szeretőmet szeretem :)

Mostanit is. Pedig még fáj a szívem érte.

De emberként is szeretem, a hülyéje meg éli életetét...egy fos házasságban

2021. máj. 6. 17:24
 6/14 A kérdező kommentje:
Nekem nem rég ért véget a kapcsolatom (25 éves srác vagyok) és a barátnőm azt mondta, hogy ő sosem fog rosszindulattal tekinteni rám vagy a kapcsolatunkra és, hogy kedvel. De én magam alatt vagyok és félek, hogy ez nem lehet így és utálni fog valójában és én a következő pasijának én leszek a szar ex, mint ahogy az előttem lévő kapcsolatát is annak minősítette.
2021. máj. 6. 17:28
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

igen 6 exem volt abból az összessel jóba vagyok mai napig 2-vel még a baráti társaságunk is ugyanaz. de a többiekkel is szoktunk néha irogatni ha találkozunk beszélni stb mjntha nem lett volna semmi

19l

2021. máj. 6. 17:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Nincs.
2021. máj. 6. 17:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem nincs.

Van, akit utálok az exeim közül, mert bunkó volt és rászolgált.

Olyan is van, aki egyszerűen nem érdekel, éli mindenki a maga életét.

Lett volna olyan exem, akivel tényleg barátok maradhattunk volna, de aztán ráeszméltem, hogy miket is művelt a kapcsolatunk alatt és megutáltam, emlékezni se akarok rá.

2021. máj. 6. 17:31
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Nincs.

Egy exem van, vele azért szakítottam mert nem bírtam tovább a személyiségét, és a szex egy ponton túl nem tudott minket összetartani. Szóval nem, nem kívánok vele kommunikálni.

2021. máj. 6. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!