Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha a párotok elmenne egy olyan lány barátja bulijába akit ti nem kedveltek?
Engedd el. mindkettotok a sajat barataival baratkozzon. Hiszen a te barataidat te valasztottad,nekik te vagy szimpatikus.
Talalkozz a sajat barataiddail addig vagy sportolj.
Mert az o baratai ugyis az o baratai maradnak csak,ha szakitotok. Akkor mar ugyse baratkoznanak veled. Igy szerintem elpocsekolt ido odamenned.
Inkabb orulj neki,h nem kell mentegetned magad,miert nem mesz.
Én nem akadnék fenn rajta, ha nem akarnak felém nyitni akkor elfogadnám és nem erőltetném. Nem esne jól, de nem foglalkoznék vele sokáig, el tudnám engedni.
Az meg teljesen alap, hogy elmehet nélkülem, nekem is megvannak a saját programjaim a saját baráti körömmel, nem kell minden programon közösen megjelennünk.
Én szakítanék. Egy dolog, hogy nem kell erőltetni a találkozást, ha nem érzitek jól magatokat, de nálunk nincs olyan, hogy a párom találkozni akar valakivel és én nem mehetek (nyilván nem élek vissza a helyzettel és mehet ahova akar).
Egyszer majdnem szakítottam a férjemmel, mert azt mondta, hogy nem mehetek a családjával nyaralni (akkor sem ha kifizetem a plusz költséget).
Szerintem egy párkapcsolatban nincs olyan, hogy a párod jönni akar, ha nincs fizikai akadálya (pl. egy esküvőn csak a barátokat hívják, mert a párok nem férnek már el, vagy drága, vagy már nem lehet megszervezni), akkor kivered a balhét, vagy te sem mész.
De ezek az én szabályaim és az én párkapcsolatom, működnek kapcsolatok más elvek mentén is.
Igen, zavarna.
De tiltással csak rontasz a helyzeten.
Nem leszek álszent : zavarna.
De az évek alatt megtanultam azt is, hogy ha ennek hangot adok és hisztizek, azzal csak rontok az egész helyzeten. Nem szabad azért korlátoznom őt, mert vannak félelmeim. Tök mindegy miért, legyen az önértékelési-gond, vagy múltbéli sérelem. Olyan emberrel vagyok együtt, akiben megbízom, hisz erre épül minden. Ha pedig megbízom benne, akkor jogtalan lenne ilyenen problémáznom.
Nem szeretem én se, ha mondjuk megy a kollégáival sörözni (mikor még lehetett ugyebár...), mert vegyesen vannak fiúk lányok és bizony van ott nem egy-kettő gyönyörű, dekoratív lány is. Nem utálom őket, csak tudom, hogy nálam milliószor szebbek, van azért szemem. De ez az én titkos önértékelési gondom, amin dolgozok már, és eszemben sincs ezt kivetíteni rá. Sosem adott okot féltékenységre, vállal nyíltan mindenhol, élőben és a közösségi oldalakon is, megbízható, mindig mondja, hogy kikkel/hova/meddig stb.
Hidd el, sokkal de sokkal erősebb az a kapcsolat, ahol az egyik fél elmegy szórakozni és várja otthon a mosolygós párja, aki megkérdezi majd tőle, hogy milyen volt, hogy érezte magát, mint az a kapcsolat, ahol már gyomorgörccsel veti fel a témát is, hogy menne valahova...
Ezen szerintem évek munkája változtatni, nekem is két kapcsolatom is belefulladt a féltékenykedésbe / korlátozásba, de sosem késő változni. A mostani páromnál azt érzem, hogy vele szeretném leélni az életem és ehhez megkell tanulni teret adni egymásnak, hisz nem vagyunk összenőve.
Nehéz, baromi nehéz. Ami nekem segít az ilyen helyzetekben az az, hogy én is kitalálok programot arra az estére. Átmegyek a legjobb barátnőmhöz borozni, meglátogatom anyukámat, vagy ha fáradt vagyok, akkor otthon maradok, hajatmosok, körmöt festek és sorozatot nézek. Pikk-pakk elrepül az a pár óra, a lényeg az, hogy kösd le magad és ne kattogj olyanon, ami lehet, hogy soha nem történik meg. :)
22N
Szerintem egyáltalán nincs gond azzal, ha az ember külön is elmegy szórakozni, sőt. Én szeretek a barátnőimmel lenni és tudom, hogy a férjemnek is fontosak a barátai. Ebből sosem volt probléma, az embernek szüksége van társaságra.
Viszont a te esetedben maga a szituáció furcsa. Úgy jön le, hogy te vagy kirekesztett és ezt nem is nagyon titkolják. A párod meg igazából nem is bánja. Na ez a kombó már igencsak nem tetszetős. Nem azzal van a baj, hogy egyedül megy, azzal az égvilágon semmi gond nincsen, hadd menjen. A gond azzal van, hogy te úgy ahogy vagy a fekete listára kerültél valamiért. Jó lenne tudni, hogy miért nem kedvelnek. Sosem esett szó erről? Ha már találkoztál velük, volt esetleg valamilyen konfliktus közötetek?
Én megértem, hogy vannak alkalmak, amikor egy nő/férfi csak a barátai társaságában akar lenni egy bulin, de hogy mindig? És pont a barátnő a zavaró tényező... Nem azt mondom, hogy csinál valamit, hisz lehet egy tök ártatlan dolog. De azért ennyire kizárni mindenkit... A többiek párja sincs meghívva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!