Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egyre jobban hiányzik,veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre jobban hiányzik,veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Idén lesz 3 éve hogy a legelső legjobb barátommal szétváltunk,a lényeg annyi hogy barátságnak indult aztán egy idő után láttam rajta hogy olyan fura mint volt aztán rákérdeztem valami gond van? Ő mondta hogy el akar nekem mondani valamit de nem tudja hogy elmondja-e. Én ekkor említettem mondja bátran. És ekkor mondta hogy többet érez mint szimpla barátság. Ezután nem tudtam magamhoz térni,tartottunk szünetet de aztán végül nem volt annyira az ideálom és ez miatt lett vége. Most vissza gondolva ha így tudom inkább maradtunk volna jóba. De így alakúlt. Mikor rákérdeztem hogy és egyebként mi lenne a terve velem ha összejönnénk. Ott pedig említette ha egyszer eljönne az idő feleségül venne,ott nálam eltört a mécses eddig soha senki nem mondott még olyat. Így ezért is bánom ezt az egészet.
2023. márc. 7. 10:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Senki sem tud rá választ adni, csak választhatsz lehetőségek között, elsősorban neked kellene tudnod.

Talán túl válogatós vagy, a tökéletesre vársz, lehet nem jó jelöltekkel hozott össze a sors. Ismerkedni kell, nem elég csak várni, de ismerkedni nem a legeslegjobbat elvárni, hinni, mert olyan nincs. Mindenkiben van bibi, persze legalább testi vonzalomnak jelen kéne lennie.

2023. márc. 7. 15:00
 12/12 A kérdező kommentje:
11 Énis úgy gondolom ha nincs meg a kémia nem ér semmit az egész.
2023. márc. 7. 18:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!