Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egyre jobban hiányzik,veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre jobban hiányzik,veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Idén lesz 3 éve hogy a legelső legjobb barátommal szétváltunk,a lényeg annyi hogy barátságnak indult aztán egy idő után láttam rajta hogy olyan fura mint volt aztán rákérdeztem valami gond van? Ő mondta hogy el akar nekem mondani valamit de nem tudja hogy elmondja-e. Én ekkor említettem mondja bátran. És ekkor mondta hogy többet érez mint szimpla barátság. Ezután nem tudtam magamhoz térni,tartottunk szünetet de aztán végül nem volt annyira az ideálom és ez miatt lett vége. Most vissza gondolva ha így tudom inkább maradtunk volna jóba. De így alakúlt. Mikor rákérdeztem hogy és egyebként mi lenne a terve velem ha összejönnénk. Ott pedig említette ha egyszer eljönne az idő feleségül venne,ott nálam eltört a mécses eddig soha senki nem mondott még olyat. Így ezért is bánom ezt az egészet.
2023. márc. 7. 10:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy hiányzik, de ez normális ha jó barátok voltatok, viszont ha te nem érzed azt amit ő, akkor ne pazarolja rád az idejét csak azért, mert nem akadsz olyan személyre, aki szeretne téged...
2023. márc. 7. 10:39
 2/12 anonim ***** válasza:

"de aztán végül nem volt annyira az ideálom"

Eltudnád ezt mondani érthetően?

2023. márc. 7. 10:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem vonzódtam hozzá.
2023. márc. 7. 10:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Az a gond ezzel hogy azóta hiába ismerkedtem sehol nem találtam olyan embert aki legalább hasonló mentalitással lett volna.
2023. márc. 7. 10:49
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Nemtom minek ismerkedni addig, amig máson kattogsz
2023. márc. 7. 10:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem is lesz, mert nem vagyunk egymás klonjai.

És azt tegyük hozzá, hogy ismerkedés párkapcsolati céllal és barátság között jó nagy különbség van.

Az első verzió esetén a jót keresed, te is azt mutatod, míg a másik szituációban önmagad adod, nem stresszelsz rajta, hogy ugyan elfogad-e, tetszel-e neki mint nő.

Az ismerkedés legyen ismerkedés, ne párkapcsolatfüggősség, görcsösség és hasonlók. Ha adnál időt mindennek kibontakozni mindenféle cél nélkül, akkor hamarabb összejönne a szerelem és társai. Viszont te magányos vagy, nem szeretsz egyedül lenni, csak a szerelemben látsz valamit, ami hátráltat nem is kicsit.

Most ha visszakönyörgöd magad vagy visszafogad - ugyanaz a helyzet állna fenn, hiszen nem vonzódsz hozzá mint férfi, megsértenéd, vagy elutasításnak néznél elébe. Mire jó mindkettő? Mi lenne ha lenyugodnál és csak lennél szingli, ismerkednél olyan férfiakkal akik minimum testileg megmozgatnak benned valamit? Kémia nélkül nem ér semmit a párkapcsolat! Akkor inkább csak szexelj és idővel majd akad olyan alak, aki mint fizikailag, mint lelkileg te hozzád passzol.

2023. márc. 7. 10:57
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 Igen ezt csinálom 3 éve. Nem volt kapcsolatom,nem kerestem ha úgy adódott beszélgettem valakikkel de annyiban maradt. Sose keresgélek,csak várok. A gond ezzel az várhatok de az idő telik az óra pörög,az élet egyszer pedig véget ér.. A magánnyal nincs nagyobb gondom,egyedül is megvagyok csak az lenne jó ha néha lenne kivel beszélgetnem mert ez az egy a rossz benne.
2023. márc. 7. 11:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Drága jó Istenkém barátokat nem előkeríteni? Akkor veled van a probléma.
2023. márc. 7. 11:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt most csak a nincs ló, jó a szamár is esete forogna fenn, ha visszakapnád. Ugyanúgy nem vonzódnál hozzá, valószínűleg ugyanolyan vége lenne és csak még jobban megbántanád, mint először. Inkább azon kellene elgondolkodnod, hogy miért nem találsz azóta sem párt magadnak?
2023. márc. 7. 12:35
 10/12 A kérdező kommentje:
#9 ez az a kérdés amit nem tudok.
2023. márc. 7. 14:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!