Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál/válnál ezért? Ismerőseid szerinted mekkora eséllyel szakítanának/válnának ez miatt? A párod szerinted szakítana veled/elválna tőled emiatt, ha te követnél el ilyet?
És hogy mi az a tett, amiről kérdezek: A gonoszság idegenekkel szemben. Pl. piszkálni, beszólni valakinek, aki nem védi meg magát, vagy gonosz bosszút állni valakin, ilyesmi...
Hogy miért kérdezem: A filmekben gyakran van ez a szitu, hogy a férfi azért hagyja el a nőjét, mert az gonosz volt valakivel. És én ezt olyan életszerűtlennek tartom! Szerintem a legtöbben max akkor szakítanak/válnak, ha ellenük, vagy egy családtagjuk ellen irányul a gonoszság, de az idegenekre ívesen tojnak. Ha idegen ellen valami nagyon súlyosat követ el, pl. kirablás, emberölés, úgy életszerű, hogy amiatt szakít/válik el tőle a párja. De az miatt, hogy valakivel gonosz volt, meg hogy valakire rászállt, az miatt aligha (szerintem).
Hát amit ti írtok azért az már erős intő jel valaki személyiségéről, azért én is szétmennék.
Nem, a filmekben sokszor olyan semmiség van... Az az életszerűtlen. Pl. sulitársak járnak, és a csaj csúnya bosszút áll egy másik lányon, pl. rátereli a gyanút hogy ő tett valami rosszat, pedig ártatlan, vagy megoszt róla egy előnytelen képet a közösségin. Ezért szakít vele a pasija.
Vagy pl. ha felnőttekről van szó, közös munkahelyen dolgoznak, és a nő fúj az egyik kolléganőjére, és ezért a céges bulin lejáratja, vagy hasonló. Ezért szakít vele a pasija - és még sokszor jól össze is jön az áldozat nővel.
Valószínűleg én is szakítanék egy ilyen aljas nővel. Ahogy az egyik előttem szóló is írta, minden bizonnyal velem is így bánna egy idő után.
Továbbá, nem lennék büszke rá mások előtt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!