Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ebből a helyzetből kikerülni?
Figyelt kérdés
5 eve vagyok egyutt a baratommal, de mar semmi nem mukodik koztunk, csak elunk egymas mellett mint 2 lakotars. Semmi kozos program, es nem voltunk egyutt mar honapok ota. Rengetegszer eljatszotta a bizalmam, mar nem tudok bizni benne, barmit csinal, de egyuttal elengednem is tul nehez....
De kozben a munkahelyemen is kezdek beleszeretni valakibe es most abba a lehetetlen helyzetbe kerultem, hogy egyszerre ragaszkodok valakihez, aki irant mar kb semmit se erzek, es vagyok szerelmes valaki masba. Elhataroztam, hogy szakitok a mostani parommal, de ugy erzem, nagyon nehez lesz ezt a tervet kivitelezni is....Mit tegyek, hogy vegre el tudjam engedni, hogy az uj szerelemnek teret adhassak?
2023. febr. 27. 22:40
11/12 anonim válasza:
Amúgy az ilyen ember szokta érzelmi zsarolással, bűntudatkeltéssel maga mellett tartani a párját, hogy demonstratíve szerencsétlen és ha elhagyják még szerencsétlenebbnek mutatja magát, hogy ezzel visszaszívja a másikat, mivel az nem akarja, hogy miatta menjen tönkre. Ne dőlj be ennek, minden felnőtt ember a saját életéért felelős.
12/12 anonim válasza:
A barátod talán szellemi sérült? Ha meg olyan hülye hogy egyedül meghal a lustasága miatt, akkor így járt - megjegyzem én már rég elmenekültem volna ilyen életképtelen hülyegyerektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!