Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kedves ex rám írt, kérdezte miért lett vége. De ő akart szakítani pedig? 😅.
20 éves. Napok óta elkezdett írni valami új profilról. Már eleve furcsa volt ez,hogy érdeklődik utánam,kutyákról,család többi tagjairól.
Későbbiekben a leendőbeli barátjáról kezdett gyakorlatilag panaszkodni. Hogy iszik,meg nemtudom milyen dolgai vannak.Itt meg jegyezte milyen jó hogy nekünk nem voltak ilyen gondok. Pont velem akarja ezt meg vitatni?Akkor elnézést kért utána ez miatt, és akkor elkezdte,hogy nem volt oka rá a szakításnak.
Mondtam neki ha te nem tudod,akkor én honnan? De minden úgy lett ahogy kérte,nyugalomba ki léptünk ebből. Viszont totálisan több éves nüanszni emlékeket hoz fel emlékszek-e erre meg arra stb. Most azt várná hogy én hozzam helyre? Meg nem érzi hogy azért a bizalom,tüske elég nagy úr?
Meg már eltelt azért viszonylag sok idő.
3# Szerintem,de lehet hülyeség ez,hogy semmi se jó neki hosszútávon.Talán örökletes is ez. Az "anyósom aztmondta akkor még,az se jó ha nem foglalkozok vele,de az se ha szeretem. Nemtudom ez mennyire normális kijelentés/ gondolkodás.
4#. Olyan értelembe át futott az agyamon hogy lehet változott,de le beszéltem nagamról ezt a részt,mert fiatal még,meg még lehet kell neki pár pofon az élettől.
Nincs szándékom.az életem része volt ezt alá irom.
A pofonokat arra értettem csak hogy agyban később lehet másként gondolkodik,nem random szakítgat, megpróbálja értékelni az emberi dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!