Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell a legkíméletesebben szakítani?
Szeretnék szakítani a barátommal, mert romantikus értelemben nem igazán érzek iránta semmit. Kedvelem és vonzónak találom, de nagyjából ennyi, részemről nem történt meg az a szellemi rákattanás. Sajnos ez fordítva nem mondható el. A barátom nagyon ragaszkodik, és eléggé a fellegekben jár a szerelemtől. Talán éppen ezért nem veszi észre, hogy én nem tudom viszonozni az érzéseit.
De annak ellenére, hogy én nem érzek hasonlóan, mindenképpen kedvelem, és bánt, hogy csalódást, sőt valószínűleg fájdalmat fogok okozni neki. Szerintetek hogy lehet ezt minimalizálni? Hosszas, elbeszélgetős, lelkizős szakítással vagy a dolgok gyors lezárásával? Tudom, hogy hülye kérdés, de ha ti lennétek a srác helyében, akkor ti mit várnátok el? Mi okozná a legkevesebb fájdalmat?
Kíméletesen miközben ő szerelmes? Sehogyan, mert akármit mondhatsz fájni fog neki.
Viszont ha fogja érezni, mert valószínű, hogy leesik neki egy bizonyos idő után, hogy nem visszonzod az érzéseit, de nem szakítasz vele ő sokkal jobban fog sérülni. Tehát megmondod neki őszintén, hogy benned nem alakult ki szerelem és szakítani akarsz. Nem találkozol vele, letiltod és nem sajnálod meg bármit is mondani fog.
Normálisan, határozottan, lényegre törően.
SZEMÉLYESEN elmondod neki, amiket itt nagy vonalakban megfogalmaztál, illendően, nem érzelgősen elköszönsz, és becsukod magad mögött az ajtót. Tiltás mindenhol, teljes "hírzárlat". Fájni fog, de hamarabb túl teszi magát.
6
Fél éve vagyunk együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!