Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok leszokni rola?
Figyelt kérdés
Masfel eve szakitottam, de meg mindog nyomonkovetem az exem eletet. Van mar noje, ami eloszor fajt, de mar nem. De minden vasarnap ugy varom az fb bejegyzeseiket, mintha valami szappa operat neznek. Merre voltak, mit csinaltak? Orult vagyok?2023. febr. 12. 15:55
1/5 anonim válasza:
Ne haragudj a kérdésért, de hány éves vagy?
2/5 anonim válasza:
Valakinek egy év is kell még "leszokik" róla, ha annál tovább tart, akkor jó lenne pszichológust felkeresni.
4/5 anonim válasza:
Valamiert ez a stilus azt keltette bennem hogy a kerdezo egy ferfi.. 🤣
Egyebkent nem gaz mindaddig meg nem zaklatod oket
5/5 A kérdező kommentje:
No vagyol. Nem zaklatom, dehogy.
2023. febr. 12. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!