Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy nem fog már zaklatni, ha el van dugulva, vagy hogy ez vihar előtti csend e?
Igen izgulok mikor jön már, mikor látom, annyira szerelmes vagyok meg d.ghatnekom van idiota. Biztos azert irtam ki hogy reménykedhessem hátha fel is gyújt egy csomagtartóban de legalabb látom még a szép szemeit, meg hogy olyan izmos.
Közben lehet már mást üt ver. Mindjárt elsírom magam hogy miért nem engem? Úgy hiányzik hogy bedagadjon a szemem, ne kapjak levegőt, mert olyankor csak én érdeklem, senki más. Meg trendi a monokli amúgy is, hogy milyen kemény szerelmes pasim van, aki soha nem enged el. Amig a halál el nem választ szó szerint. Erre izgulok tényleg.
Egyébként annyira aterzem..
Engem nem üt vert halistennek, de lelkileg teljesen kikészített...
Nekem évek teltek el, hogy minden koppanó hangnál össze ugrott a gyomrom, hogy ő kopog az ajtón...
Vagy pl mindig alkalmazásban hívott (a csóró szemétláda), hónapok óta nem láttam, de a boltban másnak csörgött úgy a telefonja és attól is...
Kitartást, sajnos nem múlik el egyről a kettőre..
De bennem szerintem ez nem reflex vagy trauma, hanem amiért varatlan jelenik meg, elkao utcán, hazhoz jön meg ilyenek mentek, ezért ha jönnek a lépcsőházban sötétben aki nem kapcsol lámpát már attol rettegek, hogy elmegy e az ajtóm mellett bemegy valahova, vagy megszűnnek a léptek és megall valaki az ajtómban és először csak kopog/csönget.
Sunyin halk neszekkel "támad" ill halkan csendben kezd mindent, feltűnés nélkül, de abból minden is lehet a vége.
Vagy először kedvesen mondja hogy szállj be a kocsiba.
Mindent finoman kedvesen csinál, aztán szépen fokoz mindent megteremt helyzeteket halálfelemig is.
Szóval eleg csak egy halk léptek nesze, egy parfümillat valahol, egy hasonló komótosan köröző kocsi, egy mosoly a portástól hogy keresett valaki:), (kedves udvarias úriembernek nézik persze), meg ilyenek.
Azt hiszi trauma miatt rettegek. Elküldött légzésgyakorlatokkal.
Csak én nem trauma miatt rettegek hanem az miatt, hogy nem tudom szembejön e az utcán!
Mert ha tudnám akkor bátran galoppolnék fütyörészve és nem mellékutcákon osonnék meg nem kerülnem az útvonalait, a törzshelyei miatt hatalmas kerülőkön megyek ha arra kell mennem, munkából random és soha nem fix időben lépek ki, lelépek hamarabb vagy bőven később, hétvégéken nem merek egyedül ottjhon aludni, de járni meg vegképp sehova nyilvános helyekre.
Nem traumám van, hanem legutóbb is rámtapadt és rettegtem mikor ver be.
Amikor elém állt az utcán hirtelen reflexből olyan fejet vágtam mint aki meg tudná ölni, azonnal kapcsolt egyből felment a vérnyomása vörös lett a feje a szemei meg vérvörösek pont olyan mint amikor üt vág magánkívül.
Azonnal kaocsoltam hogy vegyem már elő a manipulálást meg agyon fog vernu bárminemü provokációra, felvettem a kedves hatalmas mosolyt, és naivan merdeztem, hát te? Szóval még mielott köszöntünk volna már azonnal lement egy dráma szavak nélkül is, a mosolyomra lehiggadt azonnal békés arc elmult a vörösség, szemei tisztán ragyognak és képes volt kedvesen mondabi hogy a munkahelyemen volt csak épp nem talált kivel voltam hol miért nem bent. Mintha csak kedvesen érdeklődne. De bármilyen nem tetsző válasz és nekem annyi. És nem tágított mellőlem végig kellett hidegvérrel manipulálnom.
Mivel nem volt meg a teljes kontroll neki de elengedett, így másnap vagy pár napra erre a lakásom csekkolta. Megint random véletlenszerűen.
Soha nem tudhatom mikor jelenik meg.
De gyakoroljam a légzőgyakorlatokat! :D mert akkor aztán biztos biztonságban vagyok!
Végülis lehet hasznos lenne folytogatás után:D
Jav. Ha tudnám hogy elfelejtett, akkor már bátran galoppolnék az utcán
Jav 2 vegyem már elő a manipulálást mert különben agyon fog verni ha provokálom, ütésre abúzusra készen állt azonnal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!