Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan dobjam ki, megcsalt?20/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dobjam ki, megcsalt?20/F

Figyelt kérdés

Megcsalt a barátnőm kettő év után a legjobb fiú barátjával egy hónapja kb..

Nem elmondta, lebukott a viselkedése miatt muszáj voltam belenézni a telefonjába..

Azután nem azt láttam rajta hogy megbánta, hanem hogy az volt benne hogy jól tette, bocsánat sem kért egyszer sem..

Visszael azzal folyamatosan hogy tudja hogy nagyon szerettem őt...

Olyan nekem mintha már a fájdalmamból táplálkozna..

Azóta se veled se nélküled kapcsolatban vagyunk, számtalanszor próbáltam kidobni és visszakönyörögte magát.

Rendesen manipulál engem, folyton engem hibáztat a dolgokért, és a végén még én könyörgök neki hogy folytassuk...

Legalább 50x letiltottam már és feloldottam..

Ezek nekem már nem szándékosak és total átmentem pszchioba..nem tudom irányítani az érzéseim.

Egy hónapja napi 4 órákat alszom és egész nap Sirok.

Ha nem írok két napig a r*hadeknak akkor egyből elkezdi mondani hogy megbánta és folytassuk és megsajnalom mert szeretem..

Már mostanában visszavett egyébként nagyon megfordult a kocka és most kb én könyörgök hogy maradjunk együtt...

Szerintem már most alakul neki a következővel..

Első nagy szerelmem, két évig voltunk együtt...

Borzasztóan váratlanul ért...

És nem tudom feldolgozni hogy nem ugyanazt érezzük egymást iránt mint kiderült 😔😔😔😔

Hogyan nyugodjak le?

Már az öngyilkosság gondolata kerulget..

2023. jan. 31. 18:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kérdező te tényleg buggyant vagy, már ne is haragudj…! Átment azért, amit írunk?! Szidhatod a világot, meg a nőket, de ez most édeskeveset segít rajtad.
2023. jan. 31. 19:27
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Mással talán boldog is lennél. De az nem kell csak az ilyenek kellenek.
2023. jan. 31. 19:30
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

1. a nők mindig a férfiakat hibáztatják, bármit követnek el. ez van, ilyenek.

2. állj a sarkadra, dobd ki, ne fogadd vissza, eleinte sz@r lesz, de majd akad másik barátnőd, ha mákod van, normálisabb, mint ez.

3. SOHA ne bízz meg 100%-ban egy nőben se, kivétel anyukád.

4. járj el, szórakozz, jön a tavasz, gyúrj, sportolj, hallgass jó pörgős zenéket.

Ui: ha esetleg kis idő múlva felkeres, hogy így, meg úgy, akkor használd a testét, de nehogy újra kezdd vele.

2023. jan. 31. 19:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Amúgy te hülye vagy. Nagyon. Még ha hibás is vagy valamiért, akkor se érdemeltél megcsalást. Ne akarj bűn bak lenni. És ne akard már tovább ezt a valamit. Ez már rég nem kapcsolat, te se szereted őt, csak ragaszkodsz egy ideálhoz, hogy milyen volt amikor együtt voltatok. Ő meg pláne nem szeret, aki szeret, nem csal meg! Tanuld meg. Sosem leszel boldog ha leállsz vele szórakozni.
2023. jan. 31. 21:21
 15/17 A kérdező kommentje:

Egyszerűen csak nem tudok reálisan gondolkodni az érzelmeim miatt..

Az agyam és a szívem teljesen mást mondd..

Igen valóban még azt látom benne sajnos ami kb egy évvel ezelőtt volt...

Baromira szerelmes voltam belé..

Most jelenleg nem érzem azt hogy nem ő a tökéletes még ennek ellenére is mert magamat hibaztazom hogy én kergettem őt bele..

Tényleg gyönyörű lány, meg nagyon értette a dolgát az ágyban is.. csak hát na.. igazából jogos volt hogy nem bíztam benne mert eléggé visszael vele hogy jól néz ki meg sok fiubarat stb ő még nem élte ki magát..

2023. jan. 31. 21:34
 16/17 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés...

Rettentő rossz lelkiállapotban vagyok..

Nem szeretem a munkahelyem se, szivat a főnök stb..

Viszont ez még tűrhető lenne, de...

Az utóbbi 3 hónap azzal telt hogy ilyen rossz lelkiallapotban voltam exem miatt azon a helyen..es most hogy bemegyek oda már undorodom magától a helytől mert rossz emlék ez az időszak nekem..szerintetek is az a legjobb döntés hogy munkahely váltás? Kell a másik környezet..

2023. jan. 31. 21:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Mukahelyváltás! Pszichológus!
2023. jan. 31. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!