Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan dobjam ki, megcsalt?20/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dobjam ki, megcsalt?20/F

Figyelt kérdés

Megcsalt a barátnőm kettő év után a legjobb fiú barátjával egy hónapja kb..

Nem elmondta, lebukott a viselkedése miatt muszáj voltam belenézni a telefonjába..

Azután nem azt láttam rajta hogy megbánta, hanem hogy az volt benne hogy jól tette, bocsánat sem kért egyszer sem..

Visszael azzal folyamatosan hogy tudja hogy nagyon szerettem őt...

Olyan nekem mintha már a fájdalmamból táplálkozna..

Azóta se veled se nélküled kapcsolatban vagyunk, számtalanszor próbáltam kidobni és visszakönyörögte magát.

Rendesen manipulál engem, folyton engem hibáztat a dolgokért, és a végén még én könyörgök neki hogy folytassuk...

Legalább 50x letiltottam már és feloldottam..

Ezek nekem már nem szándékosak és total átmentem pszchioba..nem tudom irányítani az érzéseim.

Egy hónapja napi 4 órákat alszom és egész nap Sirok.

Ha nem írok két napig a r*hadeknak akkor egyből elkezdi mondani hogy megbánta és folytassuk és megsajnalom mert szeretem..

Már mostanában visszavett egyébként nagyon megfordult a kocka és most kb én könyörgök hogy maradjunk együtt...

Szerintem már most alakul neki a következővel..

Első nagy szerelmem, két évig voltunk együtt...

Borzasztóan váratlanul ért...

És nem tudom feldolgozni hogy nem ugyanazt érezzük egymást iránt mint kiderült 😔😔😔😔

Hogyan nyugodjak le?

Már az öngyilkosság gondolata kerulget..

2023. jan. 31. 18:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%
Pont ebben vagyok én is. Pontosan ugyanebben. Nem tudom haver mi lenne a megoldás, menj el pszichológushoz, talán az segít, én már kértem időpontot.
2023. jan. 31. 18:19
 2/17 anonim ***** válasza:
62%
Nyugi mások is ilyen barmok mint te.. pl én..
2023. jan. 31. 18:22
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Én nem tudom, érdekesek a pasik. Egyik megöli a csajt ha ilyet megtud, másik vele marad es még ő kér majdnem bocsánatot:D
2023. jan. 31. 18:25
 4/17 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem értem magamat sem..

Azért nehéz ez az egész, mert 4 évig baráti viszonyt ápoltunk.

Nem mondanám azt hogy a legjobbak voltunk egymásnak, de nagyon közeliek.

Aztán végül összejöttünk úgy hogy nem beszéltünk közben egy évet, mindketten szinglik voltunk.

Ekkor azért még tinik voltunk.

Aztán mindenki figyelmeztett már akkor hogy már nem az a lány akit megismertem mert már elment az esze kieli magát stb stb...

Mellettem is beszélt még emberekkel 1-2 hónapig de utána leállt és egész jól megvoltunk egy évig..

Viszont sosem bíztam benne igazán, itt a vége felé túl needy lettem, gyanusitgattam őt stb...( Bár kitudja mit csinált még mellettem..)

Aztán hát tényleg megcsalt...

Én is tudom hogy egy r****nc..de most térek magamhoz a rózsaszín ködből és egyszerűen annyira haragos vagyok ba***meg...nem tudom felfogni hogy ez egy hazugság volt az egész és elment két ilyen fontos év az életemből ráadásul diakhitelt csináltam magamnak miatta meg minden fas**m.. tönkrementem..

Egy energiavampir volt tényleg...

Most itt vagyok magányosan, semmi nincs, a testem is osszeszottyadt lefogytam mert nem ettem már csak napi egy kenyeret 6 hete, pénzem sincs, a munkámat utálom, a barátaim nem állnak le velem mert nem foglalkoztam velük mert csak barátnőmmel voltam, a szüleim is hibaztatnak folyton mindenért, kész vége

2023. jan. 31. 18:48
 5/17 A kérdező kommentje:

Szorongasom is visszajött már oktalanul szívdobogás érzésem van és remegek a munkában napi 8 oran keresztül..

Nem tudok kikapcsolni az agyamat...

Engem ekkora törés meg soha nem ért azt életem volt 😔😔😔😔

2023. jan. 31. 18:49
 6/17 anonim ***** válasza:
74%
Ha a férfiak megcsaljak a nőket, akkor a nőknek is szabad, így jártatok :)
2023. jan. 31. 18:55
 7/17 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, itt a legnagyobb baj, hogy kapcsolat függő vagy! Teljesen alárendeled magad a másiknak. Tessék már egy kis tököt növeszteni! A nők azokat a férfiakat tisztelik, akiknek van tartásuk, erejük, önbecsülésük. Jó lenne, ha az önsajnálatból kilépnél és egy kicsit ránéznél erre a helyzetre. Senkit sem lehet arra kényszeríteni, hogy szeresse a másikat! Te pedig ezt szeretnéd a barátnőddel! Emellett nem állítasz kereteket, azt csinál, amit akar veled. Így biztosan nem fog rád felnézni és komolyan venni!

Pedig jó lenne, ha mással szórakozna, nem veled! Ha a haver farka kell, akkor nyitva az ajtó és kívülről zárja be a kilincset!

Kezd el magad összeszedni, elmenni sportolni, ha mélyen vagy, akkor pszichiáter, pszichológus, aki segít a depressziót gyógyítani. Arra van a szakember. Magadba fektess, építs új barátságokat! A nőt meg rúgd ki végleg.

2023. jan. 31. 19:10
 8/17 A kérdező kommentje:

Én nem csalok meg senkit.

Amúgy már csak a bioszbol kiindulva a nők irányítanak a világon ez egyértelmű..

Minden nagyhatalmi vezető döntése mögött is egy nő áll.

Ebből adódóan ha a nők nem dobalnak magukat oda csak úgy akkor a férfiak és jobban férfiak lennének.

De mivel ilyen elkorcsult világ van és a médiában Nicki Minaj legálisan lehet buzdito arra hogy legyél prosti addig ilyen lesz a világ..

2023. jan. 31. 19:10
 9/17 A kérdező kommentje:
Ez olyan mint egy Pestis...van egy féreg ember aki összetöri egy jó ember szívét, aztán ez az összetört szívű ember meg összetöri egy másik ember szívét...
2023. jan. 31. 19:11
 10/17 anonim ***** válasza:

Csak az ment meg, ha szakítasz vele és akármilyen nehéz és rossz nem mész vissza hozzá és nem reagálsz az ő könyörgésére ha olyan eset történne.

Ki kell iktatni az életedből örökre! Pszichológus segít a helyes útban és fejleszd magad, hogy mint írták előttem tanuld meg önmagad szeretni és becsülni elsősorban, mert ha nem teszed meg más nem fog szeretni igazán.

2023. jan. 31. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!