Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után még visszamennél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után még visszamennél?

Figyelt kérdés
Alapból sok volt a gond, és nagyon különböztünk, viszont most szakítás után csak a jó tulajdonságaira tudok visszagondolni, és félek hogy soha nem találok hozzá hasonlót. Ez normális érzés ilyenkor?
2023. jan. 27. 09:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Normális érzés. Ugyanis így működik az emberi agy.

Téged most fájdalom ért (lelki), ezért az agyad megpróbálja ezt a fájdalmat csillapítani. Ezért csak a szépre és a jóra emlékeztet, a rosszat "elfedi".

Olyan ez mint a nőknél a szülés. Senki nem szülne második vagy harmadik gyereket ha az agya minden fájdalmat "tárolna". Ilyenkor is a szép pillanatokra és az örömre emlékszik az anyuka. Ez felülírja a fájdalmas emlékeket (persze vannak traumatizált szülések ahol már pszichológus segítsége kell a feldolgozáshoz, de az egy más téma).

Fel kell dolgoznod neked is a szakítást, ez nem megy egyik pillanatról a másikra. Ezért is van az a mondás, hogy majd az idő megoldja.

Hogy nálad ez mennyi idő azt nem lehet megmondani, ez egyénenként változik.

"Szakítás után még visszamennél?"

Miért kellene visszamenni? Egy párkapcsolat két emberen múlik. Ki mondta hogy visszafogad a másik? Ez rajta is múlik.

2023. jan. 27. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Normális, de ne engedd, hogy emiatt újra visszacsússz a gödörbe. Én is voltam így, de szerencsére erős maradtam, mert tudatosan nem is akartam visszafelé tekintgetni.
2023. jan. 27. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is normális amit érzel. De ne béküljetek ki. Csak újabb fájdalom lesz a vége. Nem véletlenül szakítottatok. Az eszed nagyon is jól tudja.

Foglald le magad, hogy gyorsabban teljen az idő, az segít.

2023. jan. 27. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
23%

Aki szeretne visszajönni, azt engedjétek vissza... Aki el szeretne menni, azt engedjétek el.

Nem mostani probléma. Tudnék mesélni a bumeráng kapcsolatokról.

2023. jan. 28. 18:56
 5/6 anonim válasza:
68%
Szerintem igen, ha szeretitek egymast. Viszont jobban/tobbet kell kommunikalnotok egymassal, es ha erre mindketten nyitottak vagytok, akkor megoldjatok. Persze ez nem megy egyik pillantrol a masikra, de ha tenyleg o is es te is szereted, akkor kepesek vagytok megoldani.
2023. jan. 29. 18:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Vissza ne menj, mert utána újra előjönnek majd a problémák.

Nem Ő hiányzik hanem az amit vele csináltatok a hétköznapo, rendszeresség, stb.

2023. jan. 30. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!