Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után, ha a pasi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után, ha a pasi nem küzd a nőért, akkor nem is akarja igazán, hogy visszamenjen hozzá?

Figyelt kérdés

Egy évet voltunk együtt, együtt is éltünk. Szakítottam vele, mert nem törődött velem, nem csinált otthon semmit, nem mentünk sehova, csak játszott a számítógépen. Mint egy nagyra nőtt kisgyerek, akinek az anyukája vagyok.

Nagyon sírt és zokogott, amikor eljöttem, de nem tartott vissza, nem könyörgött, hogy ne hagyjam el. Másnap levette a facebookjáról, hogy kapcsolatban vagyunk és új képet tett ki magáról, amit még én készítettem róla… Én semmit nem csináltam a facebookommal, nekem még kint van, hogy kapcsolatban vagyok vele. Aztán még írogatott, hogy nagyon bánja és sajnálja, hogy nem becsült meg, hiányzok neki, stb, de meg fog változni, stb stb stb.

De ahhoz képest nem erőlteti meg magát, legalább jönne ide egy csokor rózsával és mondaná a szemembe, de nem, ő csak írkál…

Ezek szerint nem is gondolja komolyan, jól érzem?

2021. aug. 28. 08:42
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
nem mindegy? ha szakitottal vele jol megindokolt es jogos dolgok miatt, akkor miert akadod, higy rozsacsokorral konyorogje vissza magat?
2021. aug. 28. 08:47
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Most mit akarsz igazán?
2021. aug. 28. 08:51
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Vagy, magamból kiindulva, nem egy csicska.
2021. aug. 28. 08:51
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Meg lehetett volna próbálni megbeszélni, nem egyből szakítani.

Minden ember más és más. Amikor én küzdöttem valakiért ilyen helyzetben neki az volt a baja, hogy miért nem hagyom békén.

Hát Ő most békén hagy téged, amúgy is ezt akartad.

2021. aug. 28. 08:55
 5/10 anonim ***** válasza:
23%

Persze rózsacsokor…

Egy balentley nem kéne véletlen?

2021. aug. 28. 09:07
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Magyarul nem is akartál vele szakítani, csaka ahelyett, hogy megoldottad volna a problémáidat A) Kommunikációval B) tényleges szakítással, inkább hisztiztél egy sort.
2021. aug. 28. 09:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#6-al értek egyet.Te sem vagy különb, mint az exed.Pont olyan gyerekes és komolytalan vagy.

A szakításnak az az egyetlen lényege, hogy megszakad a kapcsolat.Ezt te kezdted, megkaptad, most mi bajod van?

2021. aug. 28. 09:18
 8/10 anonim ***** válasza:
70%

Könyörögjön egy nőnek a dunaparti béka.

Olyan mint a villamos, egyik elmegy, jön a másik, van elég...

2021. aug. 28. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:

" mert nem törődött velem, nem csinált otthon semmit, nem mentünk sehova, csak játszott a számítógépen. Mint egy nagyra nőtt kisgyerek, akinek az anyukája vagyok."

Nahát, sajnálhatod, hogy ez a főnyeremény nem küzd érted! Miért gondoltad, hogy ettől megváltozik?

Egyébként ez nem az a probléma, amit kommunikációval meg lehet oldani. Mit mondasz neki? "Nőj fel legyél szíves, és ne legyél anyuci pici fia? Kapsz rá 2 hónapot!"

Itt a szakítás nagyon helyes megoldás volt, csak nem kellene visszavárni.

2021. aug. 28. 10:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Nyilván már beszéltem vele erről nem 1x, nem 2x, hanem sokszor… De mindig azt mondta, hogy adjak neki időt, változtatni fog. De ez sose történt meg, viszont egyre csúnyábban beszélt már velem, amit nem bírtam már.
2021. aug. 28. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!