Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátom,hogyan szerezzem vissza?
Figyelt kérdés
Egy éve együtt voltunk,sok volt a problémáink,de mindig meg tudtok oldani.Most viszont egyszerűen összevesztünk,állítólag én leköptem őt,ami véletlen volt,mert ennél én sokkal intelligensebb vagyok.El kezdtem szédülni, és rosszul lettem,erre benyögte,hogy szedjem össze a cuccomat és haza visz,mert ő nem kér belőlem.Alig várta ő is meg a családja is,hogy lelépjek onnan. Nagyon fáj,hogy nem törődött azzal,hogy nagyon rosszul voltam,egy gyógyszert adott és kérlelte,hogy menjek el.Megkérdeztem veszekedés közben,hogy szeret-e és rá vágta,hogy nem úgy mint régen..Szó szerint belehasított a szívembe…Mikor sírva elmondtam az érzéseimet,ridegen közölte,és összepakolt nekem és hazavitt,éjjel 10-kor.Én szeretem még mindig őt.Nagyon fáj és vissza szeretném kapni..Folyamatosan azon jár az eszem,hogy inkább meghalok,jobb lesz a világ nélkülem..És már nem félek semmitől sem..2023. jan. 25. 03:55
1/45 anonim válasza:
Miért van olyan érzésem hogy nem a köpés miatt szakított…….
2/45 A kérdező kommentje:
Én nem tudom,csak azt tudom,hogy szét törtem belülről… Legszívesebben a vonat elé vetném magamat.
2023. jan. 25. 04:17
3/45 anonim válasza:
Talán azért érzed, mert úgy van.
A valódi okot nem fogja leírni.
4/45 Ywerd válasza:
Ha közelről ordítasz az arcába előfordul hogy leköpted.
Valóban ez előfordul.
Hogy miért fordul elő ,az nem mindegy ,hogy náluk laktál és " sok gondotok volt"
Erről nem írtál semmit,pedig szerintem ez lehetett az ok .
Hogy miért,milyen témákkal kapcsolatban nem értettetek egyet és ezek hogy oldódtak meg .
Vagy hogy nem .
5/45 anonim válasza:
Egyértelmű hogy nem szeret, kerdezni is kár volt.
Olyannal meg minek akarsz lenni aki nem szeret meg kivág mint macskát sz.rni?
Kidobnak az ajtón visszamászol az ablakon?
6/45 anonim válasza:
Sehogy. Aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot....
7/45 anonim válasza:
Na f***a... volt már részem öngyilkossággal fenyegetőzővel, gyanítom, te is ilyen vagy.
8/45 anonim válasza:
Ha nőnek érzed magad, tanuld meg hogy nem futunk egy férfi után sem, ők futnak utánunk.
9/45 A kérdező kommentje:
Ő már nem fog:))) bárcsak szeretne még. A probléma most az volt hogy nem figyelt rám sokszor és sajnos felgyülemlett bennem a sok rossz..
2023. jan. 25. 08:14
10/45 anonim válasza:
Ha le se sz@r, kirakott vissza ne könyörög magad, nem kellesz úgyse.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!