Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hova mentél?
Figyelt kérdés
Mikor szakítottatok utána hol aludtál este ? - egyből elkezdtél pakolni ? Hogy volt az egész?
Te vitted el a cuccaid vagy jött a család?
2023. jan. 23. 21:48
11/15 anonim válasza:
Gyorsan kerestem egy olcsó albérletet.
12/15 anonim válasza:
Nem volt gond.
Úgy tudtam meg a szakítàst hogy haza értem melóból és már nem voltak ott a cuccai meg a bútorok :)
13/15 A kérdező kommentje:
És hogy tudtad lezárni?
2023. jan. 25. 08:41
14/15 anonim válasza:
Aznap még ott aludtam (kanapén), mert tízkor nem állok neki csomagolni, meg apám f...a.
Másnap még volt egy beszélgetésünk, miután felébredtünk (szerintem azt hitte, változik a vmynem) aztán összecuccoltam és elvitt a családomhoz.
15/15 anonim válasza:
Nem aludtam ott, vissza mentem a szüleimhez. A legfontosabb holmijaim magammal vittem. A többinek egy részét később elhozta. A maradt dolgaim pedig futárral hazaszállíttatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!