Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hova mentél?
Figyelt kérdés
Mikor szakítottatok utána hol aludtál este ? - egyből elkezdtél pakolni ? Hogy volt az egész?
Te vitted el a cuccaid vagy jött a család?
2023. jan. 23. 21:48
2/15 anonim válasza:
Exem dolgozott, jött egy barátnőm kocsival és haza hoztuk a bőröndjeimet.
3/15 A kérdező kommentje:
De ha együtt laktatok és otthon történt este a szakítás. Utána még ott aludtál?
2023. jan. 23. 21:56
5/15 anonim válasza:
Nálam lakott, délelőtt szakítottunk, délután némi cuccával haza ment a szüleihez, én elmentem bulizni a barátnőmmel aztán haza mentem aludni.
6/15 anonim válasza:
hova mentem? Egy kocsmába és záráskor kirakták a szűrömet.Utána beültem az autómba és elaludtam, arra keltem, hogy egy idegen bekopogott mert azt hitte rosszul vagyok.
Napközben bementem a munkahelyemre és elkezdtem kiadó lakások után telefonálni, mondtam a főnöknek mi történt, nem problémázott miatta. 1 nap alatt találtam albérletet, a bérbeadó is rendes volt. A cuccaimat az exem csomagolta össze és elküldte egy közös ismerőssel. Azóta sem beszéltünk egymással, jól is van ez így.
7/15 anonim válasza:
Én mondtam ki, hogy vége van. Pont azért, mert megint éjjel került elő, miközben megígérte, hogy szán rám időt és beszélünk. Szerintem bőven elmúlt éjfél. Egész este csomagoltam. Aminek nem jutott doboz, azt simàn kukászsákba tettem, meg összekötöttem a cuccaim. Meg persze bőgtem. Reggel felhívtam aput, hogy hazakötlözhetek-e. Egy fél órán belül ott volt értem kocsival. Nem volt sok cuccom, simán befért.
8/15 anonim válasza:
Én még két éjjelt ott aludtam, külön szobában. (közösen bérelt albérlet volt) Napközben dolgoztam és pakoltam, harmadik nap pedig elmentem a szüleim autójáért, és hazacuccoltam.
9/15 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után?
2023. jan. 24. 08:26
10/15 anonim válasza:
Albérletben éltünk, szóval húztam haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!