Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális ez az érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez az érzés?

Figyelt kérdés
Azt érzem hogy nem tudom elképzelni az életem nélküle, hogy nem tudom merre lesz és mi van vele, mit csinál egyszóval ha mi nem leszünk együtt.
2023. jan. 19. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. El kell engedni ha nem működik, magaddal foglalkozz csak.
2023. jan. 19. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, normális.
2023. jan. 19. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha együtt vagytok, normális. Ha szakítottatok, akkor el kell engedned, akkor már nincs közöd hozzá. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor lezárni és újat kezdeni sem leszel képes, mert benne ragadsz egy nem létez kapcsolatban.
2023. jan. 19. 17:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Még csak lehet hogy vége lesz, benne van a levegőben.
2023. jan. 19. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Megcsalt, hazudik, bánt?

Ha ja azonnal dobd ki és bár szenvedni fogsz egy ideig el fog múlni, viszont minél tovább maradsz vele annál tovább tart a szenvedésed.

2023. jan. 19. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:

8 éve vagytok együtt?

:D

Mert akkor tudom a választ!

Sztem sokan mások is a válaszolok közül, nezd csak meg a következő kérdést es rájössz :D :D

2023. jan. 20. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!