Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tegyek? Nagyon hiànyzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon hiànyzik az első baràtnőm

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve lett vége. Minden nap gondolok rá. Próbálkoztam tovàbb lépni de egyszerűen nem megy. Mióta szétmentünk nem talàlom a helyemet, depressziós is vagyok. Felkeresni nem tudom illetve nem is akarom mert màr van azóta valakije. Úgy érzem hogy sose fogok hozzà foghatót találni. Én szakìtottam vele mert éretlen voltam és elcsesztem+ meg is bàntam. Abban bìzok hogy làttam tik tok videókat amiben azt mondtàk hogy akiket a sors egymàsnak teremtett azok akár egy szakìtàs/továbblépés utàn is visszatalálhatnak egymáshoz. Egy elkeseredett 20+ /f
2023. jan. 18. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
42%

Remelem, te vagy a legutóbbi exem :D

Viccet félre teve, szakítottak vele, ő valószínűleg jobban ki volt bukva, mint te. Magadnak okoztad, most megtanulod, hogy először gondolkozni kell és utána cselekedni.

2023. jan. 18. 18:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :D Persze jogos , szerintem eleget bűnhődtem màr..
2023. jan. 18. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"Én szakìtottam vele mert éretlen voltam és elcsesztem+ meg is bàntam."

Ez mit takar? Mi volt az indok? csak volt valami, ami miatt megtörtént a szakítás.

2023. jan. 18. 18:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem akartam elkötelezni magamat ő màr nagyon
2023. jan. 18. 18:07
 5/9 anonim válasza:
0%

Én szeretem nézni a közös képeket, kis nosztalgia, jelenlegi barátnőm nem tud róla.

Nem szeretem már, de a szép emlékeket igen.

2023. jan. 18. 18:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Jó de legalább neked van ott valaki.. Én meg egyedül a sötét szobában hajnalban nézegessem ? Az tuti megölne mégjobban ..
2023. jan. 18. 18:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Eltelt 2 év. Él egy kép a fejedben róla, de ő már egy teljesen más ember.

Ha nézgeted közösségi médián esetleg, akkor fejezd be. Tiltsd le mindenhonnan, ne lásd, ne tudd mi van vele.

Ne nosztalgiázz és ne idealizáld.

2023. jan. 18. 18:24
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 köszi a vàlaszt ment a zöld kéz :) Igazad van..meg lehet én is más ember lettem azóta..olyan akit nem is szeretne màr.. Anakin meghalt, csak "én" maradtam . Hogy egy klasszikust idézzek 😃
2023. jan. 18. 18:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyes vagyok, osztom az utolsó véleményét. Zard le, kövesd ki, ha úgy neked könnyebb, tiltsd is le mindenhonnan és koncentrálj a jövőre :D
2023. jan. 18. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!