Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik iszonyatosan az első barátnőm?
Sajnos rákattintottam a binikis képeire facebook-on az új pasijáva, nem kellett volna. Ugyanis talán még szebb is, mint amikor vele jártam. Már régen szakítottunk, 2 és fél évvel ezelőtt, de ahogy telik az idő egyre többet gondolok rá. Ha elmegyek valahova a városban, olyan hely mellett haladok el, ahol randiztunk, találkoztunk anno, összeszorul a szívem. Nagyon megértő lány volt, talán ezért volt ő az első barátnőm és azóta se találtam nála megértőbbet. Egyre inkább bűntudatom van, amiért elhanyagoltam azt a kapcsolatot, az edzést, egyetemet, barátaimat fontosabbnak tartottam nála. Pedig azóta sem voltam boldogabb, mint amikor vele jártam.
Lehet csak azért emlékszem így rá, mert Ő volt az "első"? Azóta lefeküdtem már pár lánnyal, de már nem is emlékszem rájuk, nem is szoktam rájuk gondolni.
Érzett már más is így?
Úristen! Bikinis képek facebook-on? Vagy ez csak amolyan nyaralásos képek?
Komolyra fordítva, szerintem csak azért gondolsz még rá, mert ő volt az első szerelmed és most nincs olyan, aki tetszene. Az, hogy nem foglalkoztál vele, csak az is azt mutatja, hogy nem becsülted meg, vagyis nem érdekelt téged annyira. Gondolod, ha esetleg újra összejönnétek, akkor megváltozna a helyzet? Nem hinném. Szerintem így látatlanból sokkal jobban összeillenél egy másik lánnyal, mint vele. Mert nem hiába lett vége. Vagy nem?
2
Most miért vagy ilyen mocsok?:XDDD
Ezt az első szerelem dolgot mindenki úgy túlmiszticizálja...Nem az a lényeg,hogy első vagy nem első lehet a 23545. csajt nem fogod egyhamar kiheverni,ha úgy gondolod na ez volt a legnagyobb szerelem.Az első szerelem még csak puhatolózás..Arra,jó,hogy gyakorold az empátiát meg azt,hogy lehet megmaradni egy kapcsolatban.
Később már más,sokkal fontosabb dolgok kerülnek előtérbe,amit ezek a tini kapcsolatok általában nem bírnak ki..(Megjegyzem a múlt utólag mindig megszépül:D....öreg hiba:)!)
Amúgy szerintem veled van a baj.Nem is akarsz harcolni érte,hogy másképp érezz.Minek nézegeted pl? legyél már felnőtt férfiember!
6
De, csak ilyenkor egy úriember hallgat:DD
Pasik, nálatok nincsen pletykásabb népség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!