Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon hiányzik az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hiányzik az első barátnőm. Egyetlen lány sem olyan jó, mint Ő volt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Számomra nagyon sokat jelentett az első barátnőm, 19 évesen jöttünk össze. Vele feküdtem le először, iszonyú aranyos, jófej, megértő és hűséges lány volt. Igazából rájöttem nem becsültem meg eléggé mert azóta eltel 3 év, és egyetlen lány sem közelíti meg azt a szintet amit Ő nyújtott: jól nézett ki külsőre, totál aranyos, kedves lány volt belül, megértő és végig a pasi kedvében járt. Amikor hozzá mentem mindig főzött nekem valamit, ha beteg voltam csinált sütit, megvert playstatin-on basszus Ő votl az egyetlen lány aki lenyomott guitar hero-ba:D, a szexben a kedvemért mindent megtett, de nem r*bancos módon, csak hogy örömet szerezzen nekem és azt is elnézte totál tapasztalatlan voltam az ágyban. Mindig meghallgatott és sosem mondta hogy most nincs valamihez kedve. Ráadásul sosem csalt meg.

Nagyon hiányzik és csak most döbbentem rá kit engedtem ki a kezeim közül. Mindennek már 3 éve, azóta van komoly párkapcsolata.

Én viszont nem találok nem az hogy hozzá hasonlót, de még az Ő szintjének töredékén sem lányt magamnak...

2012. dec. 6. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem tehetsz.Csak tanulhatsz a dologból.
2012. dec. 6. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:

jó neked haver hogy ismered az összes lányt.

Ha valóban így van mond már meg légyszi, hogy merre vannak a nem ribancok.

2012. dec. 6. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Baxi, Te abban a cipőben jársz mint én. Igaz én 16 vtam mikor összejöttem egy 15 éves lánnyal és mióta szakítottunk egyetlen egy lány se olyan, mint Ő.

18/F

2012. dec. 6. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Jah, am. sztem erre nincs megoldás, max. az idő lehet a gyógyszer rá. :(
2012. dec. 6. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Milyen az a ribancos módon -.-'... Ha az ember a párjával csinálja azt amit csinál, akkor akármi is az, NEM ribancos!
2012. dec. 6. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Bàr 11 éves a kérdés.. tuti senki sem olvassa,de mi történt kérdező? Erre baromi kìvàncsi lennék. Talàltàl hozzà hasonlót? :)
2023. jan. 18. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!