Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire vonod be a szüleid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vonod be a szüleid ha gondod van a kapcsolatodban?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha szakítás is lehetséges, mennyire mondod el nekik h lehet ez lesz?
2023. jan. 18. 00:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Kedv, helyzet függő.
2023. jan. 18. 00:38
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Semennyire
2023. jan. 18. 00:57
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Senkit sem vonok be. A saját kudarcomnak érzem, ha annyira nem vagyok felnőtt, hogy kettesben intézzem a konfliktusom azzal, akivel szemben fennáll. Nem teregetek szennyest sem szülőknek, sem barátoknak, nem szeretném ha rossz színben látnák a párom egy-egy olyan dolog miatt, amit én látok reálisan csak vagy felhándálják később. Ha olyan van, úgyis szakítok, annak az okáról meg úgyis tudni fognak címszavakban, a többit magamtól is meg tudom oldani.
2023. jan. 18. 04:13
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
#3 Bárcsak mindenki így gondolkozna. A többség inkább elmond egy egyoldalú történetet amiben önmagát tünteti fel jónak.
2023. jan. 18. 06:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A szüleimet semmiképpen, már csak azért sem, mert ha mégis együtt maradnánk, nem akarnám, hogy utálattal, haraggal nézzenek a páromra. Majd ha szakítottunk, akkor elmondom. Hiába igyekeznék két oldalról elmondani a történteket (minden szakítás után megpróbáltam elmondani, hogy én sem vagyok azért a ma született bárány...), úgyis csak azt vennék le, hogy mindenben a párom a hibás.
2023. jan. 18. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Néha előfordul. Anyukám nagyon szereti a párom, jó a kapcsolatuk. Volt már, hogy megvédte, és utólag belegondolva igaza volt, jogtalanul voltam türelmetlen a párommal.

Viszont ritka az ilyen, szerencsére anyukám sem szól bele semmibe, csak amikor kérdezem.

2023. jan. 18. 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Még ha rá is szolgált volna a bizalmamra az anyám, akkor sem vele osztanám meg.

Bár a párkapcsolati problémáidat legfőképp a pároddal kell megbeszélni, de ha úgy érzed, hogy hasznos lenne külső emberrel is beszélni, szerintem a legjobb olyan barátokkal tenni, akikkel a párodnak kevés kapcsolata van.

Ugyanakkor azokkal sem értek egyet, akik magánügy felkiáltással soha senkinek semmit nem mondanak a párkapcsolati dolgaikról, családi dolgaikról, stb. Sajnos túl sok példát láttam rá, hogy bántalmazók és bántalmazottak teljes meggyőződéssel hiszik magukról, hogy ami náluk zajlik, az tök normális és másoknál is ez van, és csak azért nem tudnak róla, mert az emberek nem teregetik ki a szennyest (egyúttal így gyakran senki más nem tud arról, hogy náluk mi zajlik).

2023. jan. 18. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!