Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan kapcsolatod amit meg evekkel kesobb is bansz,hogy nem mukodott?
Figyelt kérdés
2022. okt. 6. 11:46
1/8 anonim válasza:
Nem volt. Ha valami nem müködik akkor azt el kell engedni.
2/8 anonim válasza:
Nem. Nem hiába nem működött. Tanulni kell a kapcsolatból, majd a megfelelő konzekvenciát levonva továbblépni.
3/8 anonim válasza:
Nagyon szerettem, és az igazi lehetett volna, rosszkor találkoztunk.
4/8 anonim válasza:
Működni működött, de mint az állatorvosi ló, hogy az összes jó és rossz tanulmányozható lett volna rajta.
Tapasztalat és szülői (rokoni) minta hiányában összevissza botladoztunk. Még ma sem tudom, hogyan és mit kellett volna tenni.
5/8 anonim válasza:
9 hónapja hagyott el.
Mai napig emésztem,és sosem felejtem el.Nekem ő az igazi de sajnos a hozott csomagjaink miatt nem müködött(részéről...)
Mindig szeretni fogom.
6/8 anonim válasza:
Abban ami nem működött én nem azt bánom hogy nem működött, hanem hogy egyáltalán összejöttem ilyennel aki megkeseríti az életem. ha visszamehetnék a múltba, nem egy pasit offolnék HELYBŐL, már akkor mikor csak hozzám szólt.
7/8 anonim válasza:
Igen, volt ilyen. Rossz időben találkoztunk, éretlenek voltunk még.
8/8 anonim válasza:
Én mindig elhajtom magamtól az embereket, így kb. 2 ismerkedős kapcsolatom már van ebben a kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!