Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Sikerült már megmenteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már megmenteni a kapcsolatodat?

Figyelt kérdés

A kommunikáción kívül mit tettetek?

Röviden mi volt a gond és a gyakorlatban mit " vezettetek be"? - nem volt erőltetett ez a "változtatatas " után az egész?

2022. nov. 18. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem sikerült.
2022. nov. 18. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Meg sem próbáltam
2022. nov. 18. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

A megmentés nálam arrol szól hogy addig húzom a szenvedésem a kapcsolatban amíg akarom.

Azaz megtudom azt csinálni hogy ujra lang legyen vag, ujra visszataláljon hozzám vag, javuljon fejlődjön vagy megtanuljon engem becsülni értékelni, de mindezek ellenére is alapvetoen ugyanolyan sz.remberek maradnak, mégsem leszek boldog, csak szenvedek.

2022. nov. 18. 15:59
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Ami megmentésre szorul, azt már megette a fene
2022. nov. 18. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szó szerint értve nem, de én mégis sokszor úgy érzem, bizony mentettem már meg a kapcsolatom.

Ő persze egészen biztos, hogy ezt nem látja. Viszont én tudom, hogy táncoltunk már vissza a szakadék széléről, miattam.

2022. nov. 18. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem sikerült megmenteni, a másik fél kommunikációra képtelen volt, kompromisszumra sem volt képes, egyedül küzdöttem értünk, így esély sem volt a sikerre.
2022. nov. 19. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sok beszélgetéssel, a saját hibáink felismerésével és kezelésével.
2022. nov. 19. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

sokakkal ellentétben én hiszek a "megmentés" fogalmában, de ez csak akkor működik ha mind a két fél akarja, és akkor van értelme ha ezzel nem mész szembe saját magaddal... pl volt hogy a barátnőm állandóan féltékenykedett, rohadtul idegesített már, többször is szakítottam vele de sose akart elmenni a lakásomból addig amíg nem mondtam hogy "na jó, folytassuk akkor...", de nem nagyon akart változtatni, szóval inkább vége lett ténylegesen.

Ellenben volt egy nagyon jól induló ismerkedés ahol rögtön az elején egy hülyeség miatt veszekedés lett majd tiltás belőle, ez pl simán orvosolható lenne azzal, hogy legyünk empatikusabbak egymás felé, és beszéljük meg a gondokat mielőtt cselekszünk. De az a hülye gyökér annyira felhergelte magát hogy képtelen volt már leállni... ha ezen tudna változtatni, akkor én meg nem mondanék Jóbarátok referenciákat mert úgy látszik sose nézte és komolyan vette a hülyéje... De így leírva utólag nem is értem minek akarnám folytatni, kitudja mennyi ilyen degeneráltsága van még :D na mind1, akkor is láttam már kapcsolatokat rendbe jönni pusztán azzal hogy leültek és megbeszélték a gondokat...

2022. nov. 20. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!