Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tegnap előtt írt az exem(megsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap előtt írt az exem(megszokott ez alkalomból) de fura mód elkezdett nosztalgiázni?

Figyelt kérdés

Szülinap, karácsony stb megszokott volt hogy kíván kellemes ünnepeket meg én is.

De most az volt,hogy látott dolgozni és gondolta megkérdezi hogy telt a nap meg meddig voltam. Aztán egy apró nüansznyi dolgot jegyzett meg apró kis tárgyi ajándékot amit évekkel ezelőtt adtam neki,( persze több minden mást is de pont ezt a kis apróságot emelte ki)hogy az még megvan ám neki eredeti csomagolásban. És igazából azt vettem észre hogy egész este ír miközben van barátja közös fotójuk van kint meg ilyesmik,de nem mertem rá kérdezni erre a részre,hogy most ez mi baj van-e esetleg,vagy most elkezdtem neki hiányozni?

Balhé mentesen mentünk szét ő kérésére. Most volt egy éve hogy vége lett

2023. jan. 15. 20:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet hsnyagolja a barátja es kellett vni lelkiszemetes érzelegni. Ilyeneket ne vegyél be h akarna vmit.
2023. jan. 15. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nosztalgiazni mióta furcsa? Nem értem. 🤷‍♀️
2023. jan. 15. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Újabb 10 év sem lesz elég ahhoz, hogy megértsem, hogy minek tartani a kapcsolatot a volt pasikkal/csajokkal.
2023. jan. 15. 21:09
 4/5 A kérdező kommentje:

1# hsz: nem veszem be,részemről úgy tekintek rá,hogy oké életem része volt de ennyi. Csak nem értettem miből jött ki ez.

2# hsz: nem furcsa az persze önmagában,de eddig nem volt. Ez most volt az első,máskor eddig max a boldog szülinapot,köszi-köszi. Én pl nem szoktam többi exeimmel,mondjuk ünnepekre se nekik.

2023. jan. 15. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Lepattintod, vagy nem, ennyi.
2023. jan. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!