Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol magáról az exem?
Féltékennyé szeretne tenni? Amikor a barátnőmmel voltunk és jött velünk szembe az exem akkor megölelték egymást és az srác megfogta a barátnőm fenekét úgy, hogy közbe engem nézett (ha jól tudom nagyon bejön neki a barátnőm). Ribncozik engem meg ilyenek,kb nem tud eljönni mellettem úgy, hogy ne szólna be. Amikor a legjobb fiú barátommal (aki egyébként az exemnek is a legjobb haverja) egymás mellett ültünk és ő (nagyon szerelmes belém) átkarolt akkor is beugatott, hogy úristen (a fiú neve).
Sosem csaltam meg!! Imádtuk egymást és közös megegyezés alapján szakítottunk.
Nyáron egyáltalán nem gondoltam rá, sőt kicsit megkönnyebbültem de ahogy újra elkezdtük látni egymást feljöttek az emlékek.
Egyébént én még legbelül szeretem, viszont ezt senkinek nem merem bevallani mert egy szégyen a srác de mégis valami annyira megfogott benne, talán az, hogy láttam azt az oldalát amit más nem nagyon. Keménynek hiszi magát eléggé de 2 hónap alatt 3x láttam sírni.://
Ez mint valami bena gimis sorozat.
14 evesek vagytok?
"... exem akkor megölelték egymást és az srác megfogta a barátnőm fenekét úgy, hogy közbe engem nézett (ha jól tudom nagyon bejön neki a barátnőm)."
Azt gondolnám, hogy ja tetszik neki, de azért zavarja, hogy szakítottunk és ezert is teszi.
Képes lenne mindkettőnket hulyiteni szex miatt és hogy éretlen, buta, ego-centrikus idióta.
Figyelembe se venném, nem hiába ex, volt ok a szakitasra és nem kezdenek el vele semmit, még baráti szinten sem.
2. Köszönöm.
Rosszul esik, hogy ilyen szemét velem amikor amúgy és sohasem okoztam neki semmi sz@rt
Ez van, ezt kell szem előtt tartani mindenáron amikor elgyengulnel egy ilyen szemét miatt.
Nem kell vele foglalkozni, minél jobban teszed, látja, hogy nem semleges a számodra annál tovább csinálja az eszemeszent, gyerekes játékait.
De ha le se tojod, akkor egy idő után abbahagyja.
Az ilyen amúgy mégis milyen barátnő??
Előtte markolássza az exed a pics@j@t, az meg nem is szól semmit?? Milyen világot élünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!