Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ennyi idő után előjön az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idő után előjön az exem az elmémben.. beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Két éve szakítottam az exemmel, semmi kontakt azóta, én maradtam ahol éltünk ő ment. Nem szedek semmilyen tudatmódosítót”, nem energiaitalozok, nem szedek semmilyen gyógyszert sem, kávézok egyedül.. meg dohányzok, volt azóta párkapcsolatom, rövidebbek (egy olyan 3-4 hónapos, meg egy 10-11 hónapos körülbelül..

ő volt az első párkapcsolatom több mint 6 éven keresztül… és a problémám az, hogy ugye semmit nem szedek aminek ilyen mellékhatása lenne, de látom őt magam előtt, a ház egyetlen egy pontjában sokszor.. nagyon mérgesen néz rám, mindig ugyanott látom, ugyanúgy néz rám, úgy hogy tisztában vagyok vele hogy nincs ott…. Miért látom őt? Nagyon fáj..

2022. nov. 25. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Erről inkább pszichológust/pszichiátert kérdezz! Az, hogy néha eszedbe jut, az normális, de az, hogy ilyeneket tapasztalsz nagyon nem.
2022. nov. 25. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Első hozzaszoloval egyetértek, minél előbb, jobbulast kívánok :)
2022. nov. 25. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
22%
Magadat erzed hibasnak mert szakitottal vele. Szerinted valoban merges ? Lehet ha beszelnel vele elmulna .
2022. nov. 25. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Bűntudat. Bár ez egy kicsit komolyabbnak tűnik. Keress fel egy szakembert
2022. nov. 27. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!