Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak kapcsolataitokhoz fűződő számaitok, amik leírták a kapcsolatotokat, esetleg a végkimenetelét?
Kapcsolataim alatt mindig valahonnan a semmiből ráfüggtem számokra amiket nagyon sokat hallgattam, és mindig utólag nyertek valahogy értelmet, mert közben valamiért nem gondolkoztam azokon hogy miről szólnak pontosabban, de éreztem hogy valahogy kapcsolódom hozzájuk. Mint például a Selena Gomez - It Ain't Me száma a mi arról szól hogy nem én leszek aki majd neked segíteni fog. A barátom anno függő volt és egyre mélyebbre került, amiből már elegem volt, és végül is nem én lettem aki megmenti.
Másik eset, a Radiohead - Creep című száma ami arról szól hogy minden tökéletes, de én mégse ide tartozom mert túl különc vagyok. Pont leírta a másik kapcsolatomban élt érzéseket, így ezzel vége is lett.
Vannak nektek ilyen történeteitek?
Harry Styles - as it was
Goji - glimpse of us
Selena Gomez- people you know
Örülök hogy vége lett, de sokat futottam utána és küzdöttem magam ellen, hogy ne adjam fel semmiképpen, mikor éreztem, hogy ebből menni kellene. 4 év után lett vége és éreztem, hogy na ennél jobb döntésem nem is akadhatott volna és hogy milyen reménytelen volt az egész. Ott van a glimpse of us, mert azért bánt, hogy már semmi nincs belőlünk kissé és a Selena-s fel tudom idézni, mert olyan közel voltunk, ma meg idegenek vagyunk. Örülök összességében, hogy vége és megszabadulás ettől, de amilyen idegenek lettünk az bánt kissé, pedig előtte a világ voltunk egymásnak. De soha többet akkor sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!