Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vannak kapcsolataitokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak kapcsolataitokhoz fűződő számaitok, amik leírták a kapcsolatotokat, esetleg a végkimenetelét?

Figyelt kérdés

Kapcsolataim alatt mindig valahonnan a semmiből ráfüggtem számokra amiket nagyon sokat hallgattam, és mindig utólag nyertek valahogy értelmet, mert közben valamiért nem gondolkoztam azokon hogy miről szólnak pontosabban, de éreztem hogy valahogy kapcsolódom hozzájuk. Mint például a Selena Gomez - It Ain't Me száma a mi arról szól hogy nem én leszek aki majd neked segíteni fog. A barátom anno függő volt és egyre mélyebbre került, amiből már elegem volt, és végül is nem én lettem aki megmenti.

Másik eset, a Radiohead - Creep című száma ami arról szól hogy minden tökéletes, de én mégse ide tartozom mert túl különc vagyok. Pont leírta a másik kapcsolatomban élt érzéseket, így ezzel vége is lett.

Vannak nektek ilyen történeteitek?

2023. jan. 13. 12:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2023. jan. 13. 12:09
 2/11 anonim ***** válasza:

Imagine Dragons - Bad Liar

A vége szakítás lett.

2023. jan. 13. 12:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem a Without me Halseytol volt a favorit, amikor az akkori párom meg nem volt túl az exen és mindenért én voltam a hibás.
2023. jan. 13. 12:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekünk a kedvenc közös számunk a Good 4 U - Olivia Rodrigo-tól volt. Most a szám tökéletesen leírja, amit én érzek és egy másik lányért hagyott el.
2023. jan. 13. 12:29
 5/11 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=CzAucwqLt0A

Lotfi Begi x Burai - Háborgó Mélység 3

Tökáletesen leírja az exem...

"Mert nálad az a szó, hogy szeretlek

Csak szemétbe való felesleg

Ha elmúlt az egód, keress meg

S megküzdünk a lelkedért"

2023. jan. 13. 12:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Selena Gomez több számot is írt már több kapcsolatomhoz is :D De a legjobb a Lose you to love me, ez írja le a legjobban a toxikus kapcsolataimat.
2023. jan. 13. 12:47
 7/11 anonim ***** válasza:

#1 Igaz vagy hamis nagyon jó! Régóta kísért.

https://www.youtube.com/watch?v=cA1RJ1imZ9Q

2023. jan. 13. 12:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem olyasmi nem volt, amit a kapcsolat alatt szerettem volna meg, és később derült ki, hogy a szövege mennyire leírta a kapcsolatot. De szakítás után nem sokkal "jutott el hozzám" a Vad Fruttik Jobb lesz holnap c. dala, és volt jó pár sor, ami számomra már-már szürreálisan / sokkolóan jellemezte az utolsó, szenvedős hónapokat és a szakítást.
2023. jan. 13. 14:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Guns N' Roses: November Rain

[link]

Nekem mindig ez a zene jut eszembe rólunk.

2023. jan. 13. 15:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Nemrossz muzsika
2023. jan. 13. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!