Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keressem meg?
Előre leszögezném, hogy tudom kisebb csoda lenne, ha ennek pozitív kimenetele lenne.
Valamivel több mint egy éve szakított velem a barátnőm, mondván, hogy ellaposodott a kapcsolat, sok a vita és ilyen klisés dolgok miatt.
Én úgy bepánikoltam akkor, hogy ami nekem romantikus gesztus volt, az neki frusztráló zaklatás.
Így letiltott mindenhol. Ami érthető.
Azóta eltelt egy év, hogy semmit nem beszéltünk stb.
Ünnepekkor megtudtam, hogy akkortájt felkereste egy jó barátom, és megkerdezte, hogy-hogy vagyok stb.
Valamit egy társkeresőn is megtalaltam, ahova azokkal a képekkel regisztrált, amik a közös napjainkon készültek, pl közös buli így értve közös.
Na jó, hajlamos vagyok túlgondolni a dolgokat, de ebből kicsit az jön le, hogy elkezdtem az eszében járni.
Felszeretném keresni, de sok lehetőségem nincs.
Egyetlen egy próbát tennék max, és még várni szeretnék, hátha igazam van, és ő teszi meg az első lépést.
De annyira őt éreztem az igazinak, hogy esélyt nem látok, rá, hogy egy utolsó próbálkozás nélkül, boldog legyek, és ne legyen bennem a mi lett volna ha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!