Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én vagyok a sz..t mert még mertem mondani, hogy többet ne keressen és törölje a számomat is?
Figyelt kérdés
Pár hete beszélgetek az egyik exemmel, meg keresett, közöltem vele én nem akarok tőle semmit mivel ott a barátnője. De ő nem fogja meg tudni hogy mi beszélünk... Eleve ez nevetséges számomra! Mivel mondtam neki nem akarom, hogy nekem essenek az ő irkalasr miatt. Közöltem vele tegnap este, hogy mivel most ott van nála ezért nem hajlandó válaszolni valamire én ebben tovább nem vagyok halylando részt venni. Erre azt kapom semmilyen vagyok és le lettem hord a mindennek.2021. márc. 29. 14:47
1/8 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Még ha nem is lenne barátnője, akkor sem lennél köteles beszélni vele.
2/8 alletta válasza:
teljesen alaptalan, oktalan a lehordásod. ex=elmúlt, nem vagy már rá kíváncsi, túlléptél rajta.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nagyon rosszul esett amiket mondott és a stílus...
2021. márc. 29. 15:03
4/8 anonim válasza:
Napok óta ezzel zaklatod itt a jónépet.
Nem vagy haLYlandó befejezni?
5/8 anonim válasza:
Igen az ő szemében te leszel a szemét, amúgy meg jól tetted. Amúgy meg mi a lóherét érdekel, hogy mit gondol rólad?
6/8 A kérdező kommentje:
4 kwzeltesd magad... Nálad valami ártalmas gond van! Ha jelentesz ha nem megegyszer le írom...
2021. márc. 29. 16:09
7/8 A kérdező kommentje:
7 unatkozol? Ha nem érdekel minek kohogted ezt ide? Nem volt túl intelligens nagyokos
2021. márc. 29. 19:09
8/8 anonim válasza:
Miért szakitottatok és mennyi idő után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!